Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová tűntek a normális fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a normális fiúk?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és most jöhetnek a magyarázások hogy kicsi vagyok stb.stb. de egyszerűen nem értem hogy hová tűntek a normális fiúk akik 14 évesen!!! Nem a szexre mennek például vagy nem jobb nők mint én. Valaki elmondaná hogy miért van ez? Hiba csúszott a nemzedékünkbe vagy mi?

2017. jan. 14. 23:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
a friend zoneban ragadtak :p
2017. jan. 14. 23:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális, tizennégy éves fiúk. Tudod, mondjuk az, akit nem veszel észre az évfolyamban, mert csendben dumálgat mindig egy-két állandó haverjával.
2017. jan. 14. 23:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mire gobdolsz.

Erre a válasz engem is érdekelne

Az én tippem egyébként az hogy már ez van beléjük nevelve úgymond internet meg TV által és ilyenek lettek.

Persze valahol még csak találunk rendes sráccokat is csak nehezebb már.

Kitartás

2017. jan. 14. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én egy 16 éves meleg srác vagyok, szóval tudok erről beszélni külső szemlélőként. Nagggyon sokszor azt látom, h a lányok jobb esetben észre sem veszik azt a srácot aki kb meghalna értük, rosszabb esetben pedig megtartják barátnak, aztán összejönnek valami bunkó fsszal és neki panaszkodnak róla...vannak normális fiúk csak figyelni kéne
2017. jan. 14. 23:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

2.kal egyet értek

Ti lányok olyan fiut szerettek aki bunko nagyképu agressziv joképu "jo teste van"

És ez ugyan igy van a nálunk is mi megolyanokat szeretunk aki jol nézki stb.

Annyit kell csinálnod oda mész egy nyomi sráchoz aki mindig csöndbe van...

És elkezdesz vele beszélgetni aztán rájösz hogy jófej...

14/f

2017. jan. 14. 23:32
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
én normálisnak tartom magam :D 15F
2017. jan. 14. 23:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok. Azért az, hogy valami nyomihoz menjen oda picit erős. Nem feltétlen. Én pl. csendes vagyok, kevés emberrel beszélek, velük viszont erős a kapcsolatom. DE, nem vagyok nyomi. Sőt, közel nekem a legjobb a fizikai állapotom, arcra is top5 minimum.
2017. jan. 14. 23:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hiba a mátrixban!
2017. jan. 14. 23:55
 9/15 anonim válasza:
100%

Egyes válaszokból ki lehet szűrni,hogy mennyire előítéletesek az emberek...

16 éves srác vagyok,rengeteget gondolok a szexre,ami az én koromban normális,de egy jó tanács:ne legyél előítéletes és tanuld meg mi az az érték,s hogy ki értékes,ki nem...hatalmas az internet világa-sok mindent meg tudsz tanulni és sok mindenkit megtudsz ismerni,az emberek többsége nem arra használja ami a leghasznosabb lenne...Sajnos ez az állítás az emberek tulajdonságaira,képességeire,magára az életre is igaz,töltsd az életed olyan emberrel,akivel érdemes :*

2017. jan. 15. 02:25
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

"hová tűntek a normális fiúk akik 14 évesen!!! Nem a szexre mennek például vagy nem jobb nők mint én."

Az gáz ha egy 14 éves fiú jobb nő mint te :D

2017. jan. 15. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!