Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek a normális lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Kezdem elhinni, hogy már csak bunkók vannak.. 17/F
2016. dec. 26. 17:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Vannak normálisak, csak általában a fiúk nem veszik őket észre......
2016. dec. 26. 17:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahha. Tudom bevett duma,de sokszor nem veszitek őket észre. És sokszor a ribizlikre fordítotok figyelmet. Persze lehet van h nincs vkinek a környezetében. Lehet. Nem mondom h nincs. De nagyon sokan nem veszik őket észre.
2016. dec. 26. 17:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elsonek.. egy normalis lanynak igen nehez ugy ervenyesulni ha a nagy csocsu "pakoljunk ki mindent mert az meno" hulye szoke p*csák bealnak a kepbe.. es a fiuk meg valjuk be szinte csak oket nezik meg... csorgatjak a nyalukat egy ilyenert.. aztan meg sirnak h jajj nincs egy normalis lany sem.. de van! csak senki nem veszi eszre oket.. es ugyan ez igaz a fiukra is... "hova tunnek a normalis fiuk? kezdem elhinni h mar az osszes csak b@**ni akar" kb... 14/l
2016. dec. 26. 17:36
 4/22 anonim ***** válasza:

#3 Adom, mintha csak én mondtam volna :D.

Első voltam.

2016. dec. 26. 17:41
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, én sosem az ilyen csöcskirakós, plázacicákra hajtok, mégsem kellek a kutyának sem. Akkor hogy is van ez, kedves lányok?!
2016. dec. 26. 17:47
 6/22 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat alapján az idősebb korosztályban kell keresni a normális csajokat. Azért ilyen 20-22 évesek már nem olyan bunkó nagyképű csajok, mint a tiniribik.

Persze kivétel az idősebb és fiatalabb korosztályban is van, de nekem ez a tapasztalatom :)

2016. dec. 26. 17:48
 7/22 anonim válasza:
Csak jó helyen kell lenni jó helyen :) 17 éves vagy rengeteg lánnyal fogsz még találkozni és ha abból csak egy is normális ne b*szd el
2016. dec. 26. 17:49
 8/22 A kérdező kommentje:
#5 én is így vagyok ezzel...
2016. dec. 26. 17:51
 9/22 anonim ***** válasza:

#5-tel egyetértek, hiába normális lányt keres az ember, ha nem kell nekik

#6 válasza viszont kicsit nyugtat, lassan 20 éves vagyok, hátha akkor a korombeli lányok már valóban normálisak jórészt :D

2016. dec. 26. 17:51
 10/22 anonim ***** válasza:

Itt vagyok😄 eh viccet félre téve, tényleg vannak normális lányok. Csak szerintem egy normális lányt nem 100% hogy lent a party helyben találod. Persze lehet ott is, de akkor meg ügyesen kell a külsőt nézni. Mert az is árulkodik sőt. Ha a suliban akarsz nézelődni, ott mégkönnyebb, csak megkell figyelni hogy az adott nőszemély hogyan viselkedik másokkal. És itt is a külső, persze nem külsőröl kell ítélkezni, pár szóból is ki lehet deríteni ki milyen. Ja meg a hozzá állás a lényeg, azt mondod nincs normális csaj? Hát csak figyelj nyisd ki a szemed, nézz meg olyan lányt is aki nincs a figyelem központjában, és kezdeményezz te. Nemtudom lesz-e olyan fiú aki mefogadja ezeket a kis "tanácsokat". Mertha már normális lány nincs akkor normális fiú se, és akkor ugyanaz érvényes.😅

(15/L)

2016. dec. 26. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!