Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális lányok?
#3 Adom, mintha csak én mondtam volna :D.
Első voltam.
Saját tapasztalat alapján az idősebb korosztályban kell keresni a normális csajokat. Azért ilyen 20-22 évesek már nem olyan bunkó nagyképű csajok, mint a tiniribik.
Persze kivétel az idősebb és fiatalabb korosztályban is van, de nekem ez a tapasztalatom :)
#5-tel egyetértek, hiába normális lányt keres az ember, ha nem kell nekik
#6 válasza viszont kicsit nyugtat, lassan 20 éves vagyok, hátha akkor a korombeli lányok már valóban normálisak jórészt :D
Itt vagyok😄 eh viccet félre téve, tényleg vannak normális lányok. Csak szerintem egy normális lányt nem 100% hogy lent a party helyben találod. Persze lehet ott is, de akkor meg ügyesen kell a külsőt nézni. Mert az is árulkodik sőt. Ha a suliban akarsz nézelődni, ott mégkönnyebb, csak megkell figyelni hogy az adott nőszemély hogyan viselkedik másokkal. És itt is a külső, persze nem külsőröl kell ítélkezni, pár szóból is ki lehet deríteni ki milyen. Ja meg a hozzá állás a lényeg, azt mondod nincs normális csaj? Hát csak figyelj nyisd ki a szemed, nézz meg olyan lányt is aki nincs a figyelem központjában, és kezdeményezz te. Nemtudom lesz-e olyan fiú aki mefogadja ezeket a kis "tanácsokat". Mertha már normális lány nincs akkor normális fiú se, és akkor ugyanaz érvényes.😅
(15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!