Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez mit jelent? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Tegnap este szakitott a baratom de ma mar irogat,feloldotta a tiltast es nem tiltott le utana. Akkor most valaszt var? Ilyenkor szabad valaszolni? Vay tiltsam le en?2017. jan. 11. 16:15
1/4 anonim válasza:
Hirtelen megijedt. Ettől még lehet, hogy komoly a szakítás. Az is lehet, hogy rájött, hogy hülye volt és szeret.
44f
2/4 anonim válasza:
Te mit szeretnél? Hogy folytassátok?
44f
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én szeretem,úgy érzem,de már nem tudok kiigazodni rajta. Van,mikor egyszer szakít,aztán újra együtt vagyunk,ma megint írt,és nem tiltott vissza,akkor is lehet komoly? Vajon választ várt?
2017. jan. 11. 17:40
4/4 MadócsGréta válasza:
Így az ellhangzottakból ítélve elég viharos lehetett a kapcsolatotok. Egy szakítás az szakítás, de ezek szerint a barátnőd nem érti v nem akarja érteni a lényeget. Nem tudom hogy szereted vagy sem de nőként mondom hogy hagyd a fenébe, vagy folytatódni fog ez a hercehurca:/22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!