Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak ezen az oldalon duci...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ezen az oldalon duci lanyok ilyen 90-100 kg-ra gondolok? A tobbi lent

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert a hugom azt hiszi h egyedul van ilyen teren es nem ismerkedni akarok

2017. jan. 2. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne. Olvass bele a fogyi rovatba.
2017. jan. 2. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
90-100 kilo az nem 'duci', a kover. gyerekkent foleg. surgosen eletmodot kene valtania.
2017. jan. 2. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom mondjuk neki folyton de nem erdekli tulzottan
2017. jan. 2. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Es a tobbi 90kilos lanytol mit szeretnél? Hogy ok motivaljak? Lehet csak megnyugtatnak egymast hogy ok igy jol vannak egyszer ugyis megtalálja őket a szerelem.Nekem is sikerult 90kilorol lefogynom.Nem volt keves ido fokozatos volt es nagyon fiatal voltam ossze ettem mindent.De aztan elhataroztam 3evbe telt de megvan.Visszajott az onbizalmam.Most 70kg vagyok de meg boven van hatra. Nezegesse Rubint Réka oldalát Facebookon vannak ott sikertortenetek képekkel vagy nezzen motivációs videókat tele van a youtube ilyenekkel:))Ezek rengeteget segitenek😊 sok sikert neki!
2017. jan. 2. 21:08
 5/7 anonim válasza:
58%
a dagadt és a duci közt kur*ára sok a külömbség duci= felesleges kilók,de megvan a derekánál a behajló íve,csak hasa van.Dagadt=toka,zsírtenger,nincs meg az íve,és a többi nőies dolog nem látszik rajta.Ismerek egy lányt,aki youtubeozik és ő is 90 körül van,és még is megvan az íve...PLS emberek...
2017. jan. 2. 21:56
 6/7 anonim válasza:
igen, ha szeretnél írj
2017. jan. 2. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

én simán ismerkednék ilyen lányokkal sőt mondjuk én is mackós vagyok.

20f

2017. jan. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!