Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék "kiábrándulni"?
Van egy fiú. Az a lényeg, hogy több éve tetszik, igaz, már elment az osztályunkból. Idegesít, hogy ennyi idő után is szeretem, mivel ellentmond az elveimnek az egész (elvégre egy éve nem is láttam!). Facebookon beszélgetünk.
Hogyan tudnék kiábrándulni belőle? Mert így, felvételi előtt meg akarok szabadulni mindentől, ami megzavarhat (nem, magával a sráccal nem lenne bajom, csak a kombinálgatós, idióta osztálytársaimmal; csak azért, mert én beszélek vele, azt terjesztik, hogy titokban járunk). Ráadásul nagy esély van rá, hogy eljön a sulinkba. És az elég kínos lesz.
Van erre valami trükk? Nem akarom megszüntetni vele a kapcsolatot, csak ki akarom ölni magamból az érzés maradékát is.
14/L

Édes istenem...
Esetleg ha inkább őszinte lennél magadhoz? És nem azzal foglalkoznál, hogy mások mit gondolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!