Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék kiábrándulni egy heteróból?
20 éves vagyok és hím létemre nem éppen a lányok iránt érdeklődök. (Magyarán meleg vagyok.)
Nemrégiben (2 éve) történt, hogy bevallottam egy fiúnak az érzéseimet és ezt sajnos nagyon megbántam (miután bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé, mindennek elmondott és elküldött a ku*** any@mba, de ha ez nem lenne elég, még fizikailag is bántalmazott) azóta eltelt ez a két hosszú év és amellett, hogy teljesen kiábrándultam belőle (nehéz volt) még csak azt se tudom, hogy életben van e ami jelen pillanatban nem nagyon érdekel (készítettem egy új e-mail címet töröltem magam a közösségioldalakról és telefonszámot változtattam, hogy soha többet ne kelljen azokkal az emberekkel találkozzak akikhez rosszemlékek fűznek) (engem egészen tizedikes koromig vagy fizikailag vagy lelkileg is bántottak ezért nem volt sok kellemes élményem a suliban, de már minden másképp van, mert úgy idézőjelben felnőtt vagyok, van munkám amit még szeretek is és már volt egypár úgy barátom is...nehogy azt higgye valaki, hogy ez a "munkám", mert nem) de attól tartok megint szerelmes vagyok egy heteróba és félek, hogy megint rossz vége lesz. Mit tegyek, hogy tudnék kiábrándulni belőle?
Kérlek értelmes válaszokat írjatok, de így jobban belegondolva bármi tippet elfogadok.
Biztosan hetero? Mert en tudok olyanrol, aki eddig fiukkal volt egyutt, aztan mindenki nagy meglepetesere kiderult , hogy biszex
Szoval en azt mondom, hogy probalj meg ismerkedni, es ugy talan egy ido utan el tudod felejteni. Nem lesz konnyu , elore szolok, de aki el tudta mondani egy hetero fiunak , hogy szerelmes bele , az kepes lenne ezt vegigcsinalni
Viszont , ha nagyon nem megy , akkor nyugodtan irj ram itt esetleges tanacsokert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!