Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak/mi lehet a hátránya a kezdek kiábrándulni a pasikból?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 18:08
2/7 A kérdező kommentje:
17/L
2016. ápr. 5. 19:03
3/7 anonim válasza:
Es miert erzed ezt?amugy is vonzodsz nokhoz(fantazia vagy esetleg bi.vagy)?
4/7 A kérdező kommentje:
az hogy mind csak sexet akar én meg szűz vagyok és szerelemből akarom elveszíteni de egyik se akar szeretni csak sexet akarnak..
2016. ápr. 5. 19:08
5/7 anonim válasza:
E miatt nem kellene igy leirnod ezt az egeszet jon malyd egy fiu aki nem fog semmit eroltetni es szeretni fog e miatt nem szabad leirni semmit es senkit!
6/7 anonim válasza:
Ne általánosíts, mert akkor én is fogok. Ennyi erővel az összes tinipi.csa, csak kú.rni akar, meg úgy is megcsalna ha összejönnék eggyel.
7/7 anonim válasza:
később még rosszabb lesz, ha nem vagy szerencsés, most meg tudsz szűrni ezzel a szex dologgal, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!