Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen adjam fel ezek után?
Soha nem volt senkim, nem is szerettek a lányok, csak megaláztak. Azt hittem már sosem lesz barátnőm, erre végre elkezdtem beszélgetni egy lánnyal a neten. Nagyon jól kijöttünk, mondta is, hogy neki nem a kinézet számít, hanem maga az ember, de be is jöttem neki elvileg. Nekem is ő, bár én már úgy voltam, hogy nekem bárki bejön. Végre találkoztunk, csodálatos volt, elcsattant az első csók, talán életem legszebb napja volt. El sem hittem, hogy velem történhetett ilyen.
Eljött az ideje annak, hogy új szintre költözzön a kapcsolatunk, eldöntöttük, hogy lefekszünk egymással. Jól is indult, nagyon csábító volt, csak hát nekem nem 18 meg 20 cm a péniszem, mint itt a gyakorin mindenkinek, hanem csak 13. Láttam az arcán a grimaszt amikor meglátta. Onnantól el is ment az önbizalmam, lement az aktus, de már kedvem sem volt hozzá ezek után. Aztán másnap szakított velem azzal az indokkal, hogy ez a méret neki nem elég.
Van még értelme ezekután bármivel is próbálkoznom? Mert én nagyon nem úgy látom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!