Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor elmenjek vele, vagy sem?
Most lettem 9.-es, szóval ugye új suli, új emberek stb..
Egy párszor láttam a suliban az egyik évfolyamtársamat aki fiú. Nem nagyon figyeltem különösebben rá, de már látásból ismerem. Az egyik osztálytársa, aki lány, a barátnőm, vagyis néha szoktunk beszélni. Na szóval tőle tudtam meg a fiú nevét, de nem rákérdeztem, hanem beszélgettünk az ő meg az én osztálytársaimról és elmondta a nevét. Bejelöltem fb-n, ő pedig visszaigazolt. Kitettem múltkor fb-re egy egész alakos képet magamról, és üzenetben megjegyezte, hogy jó fenekem van rajta..
Azóta beszélgetünk, és ez így megy 3. napja. Félre értés ne essen, nem kért tőlem sem meztelen képet, és ő sem küldött olyat, meg megbeszéltük hogy nincs barátnője és nem "csak arra" kellene neki lány. Jár kondiba, vagyis az uncsitesójának van egy kisebb konditerme és oda jár edzeni egyedül. Én is járok kondiba, bár kb. 2 hónapja már nem, de ismét szeretnék majd kb. tavasztól. Na szóval az a lényeg, hogy ez a fiú szeretné, ha most szombaton elmennék vele ebbe a konditerembe edzeni, bár mondtam neki hogy mivel nem is ismerjük szinte egymást, meg nekem a hely is idegen lenne nem csak ő, így lehet hogy csak ülnék és beszélgetnék vele meg nézném őt. Azt mondta, hogy így is tökéletesen megfelelne neki. Viszont ő meg nem is ismer látásból, pedig küldtem neki képeket magamról, de azt mondta hogy nem látott még, vagy csak nem figyelt túlságosan rám.
Tehát én elmennék vele szívesen, de nekem ez elég furcsa, hogy nem is tudja ki vagyok és egyből szeretné, ha elmennék vele oda. Egy kicsit félek is ettől az egésztől, szombat meg már mindjárt itt van, és fogalmam sincs mit csináljak.
Ti elmennétek vele, vagy nem?:/
Előre is köszi. :)
szerintem aki, olyat kommentel egy lany kepe ala, h jo a feneke, annak semmi komoly szandeka nincs, csak egy jo csajt lat, akit megneznem kozelebrol is :')
en nem mennek el vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!