Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele? (kérdésed túl rövid, . )
Figyelt kérdés
Nemrég voltam bulizni, ahol megismerkedtem egy fiúval. Csókolóztunk, de több nem történt.Én előtte nem ismertem, a barátaim viszont nincsenek róla túl jó véleménnyel.
Utána elhívott kávézni, de nem tudom, hogy ilyen kezdet után elmenjek-e vele.
18L
2015. jún. 17. 19:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy pozitív jel, hogy elhívott kávézni..szerintem próbáld meg :)
2/5 anonim válasza:
Inkább ismeretlenek véleményére adnál, mint a barátaidéra? Nekem úgy tűnik, ők ismerik (veled és az itteniekkel ellentétben), talán az alapján kellene ezt eldöntened.
3/5 anonim válasza:
A bulis csókok semmit nem érnek.
Előbb a csók, aztán az udvarlás? Hát ha neked ez bejön, akkor csináld, de én nem tenném.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem hinném, hogy szerelem vagy kapcsolat lenne belőle, pont azért, mert így kezdődött. Csak a kíváncsiságom miatt mondanék igen-t neki.
2015. jún. 17. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!