Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmenjek vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek vele akárhova is?

Figyelt kérdés
Szóval neten megismertem egy 14 éves srácot én 15 vagyok. Keresztanyam tanítványa,küldött képet is magáról tehát nem egy 40 éves pedofilról van szó. 3 hónapja beszélünk nagyon kedves a srác mindig írja hogy tetszem neki de egyszer túlment a határon amikor megkérdezte hogy lefeküdnék-e vele ha járunk majd egyszer és nagyobbak leszünk. Valamelyik nap írta hogy találkozni akar egy csendes helyen velem és a találkozás után eldönthetem hogy járni akarok-e vele 15/L

2016. dec. 14. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Ő tetszik neked? El tudnád képzelni, hogy jártok? Szerintem mindenképp menj el találkozni vele, de ha zavar, hogy szexről beszél, akkor mondd meg neki nyíltan, hogy túlment egy határon. Személyes ismeretség nélkül ne döntsd el, hogy mennyire akarod továbbfűzni a dolgot. Sok sikert! :)

16L

2016. dec. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!