Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek vele vagy nem, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*lány* kérdése:

Elmenjek vele vagy nem, ha nem hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

van egy fiú , jóba vagyunk meg minden- Én nekem nem jön be , de tudom hogy neki tetszek. Kérdezte hogy jövőhéten megyek-e valahova mondtam neki hogy igen (ilyen kültéri buli)és megérdezte hogy akkor elmegyek e vele egyet sétálni.

Nem tartom jó ötletnek mert nem akarok reményt adni neki mit csináljak?

#szerelem #nekem nem jön be
2015. jún. 28. 09:35
 1/10 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok ő 19
2015. jún. 28. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondj neki nemet, igy kevesbe torod ossze a szivet!
2015. jún. 28. 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo vagyok: Egyebkent jovo heten en is elfogok hivni egy lanyt setalni es hat eleg nagyra ertekelnem ha inkabb nemet mondana mint hogy ugy eljonne hogy nem is akar semmit!
2015. jún. 28. 09:42
 4/10 A kérdező kommentje:
de hogy mondjam meg neki ami nem esik rosszul? csak egy sima nem elég bunko.....összeveszni se akarok vele
2015. jún. 28. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:

"Szívesen sétálok veled, de kapcsolatot nem szeretnék, mert nem vagy az esetem, és reményt sem akarok adni"

Kb.

2015. jún. 28. 09:45
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. jún. 28. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, valahogy igy ahogy az 5-os irta
2015. jún. 28. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Irtam neki azt irta vissza hogy rendben ......megfog bekelni ? Vagy ez a baratsag kuka?
2015. jún. 28. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nemet mondassz, akkor azt egyértelmüen mondd meg, ne azt mondd, hogy azért nem, mert más dolgod van, egyértelmüen mondd azt, hogy:Nem szeretnék veled járni.
2015. jún. 28. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez a barátság soha nem is létezett, mert ha ő azért volt a közeledben, mert vonzódott hozzád (mint nőhöz), akkor ez ugye nem barátság, hanem hódítás.

Persze ezután még lehettek jóban, de ha tényleg vonzódik hozzád és szerelmes beléd, akkor nem fog sok jó abból se kisülni, ha a közeledben van, mint egy barát.

2015. jún. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!