Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha 15 évesen 2 barátnőm volt?
Figyelt kérdés
Haverok mindig csak azt szajkózzák, úhh nekem ez a csaj is, az csaj is meg volt stb.. Nem tartom magamat egy buta gyereknek, nem is vagyok kövérebb testalkat inkább "erősebb" (nem egóból) De azért mennyivel jobban esne ha én is mondhatnám hogy volt több barátnőm is :) 15/F2016. dec. 18. 21:20
1/12 anonim válasza:
szerintem mázlista vagy és nem baj... :)
van olyan ismerősöm aki szintén 15 és legalább 5 barátnője volt eddig
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! :)
Valakinek imponàló is lehet :D
Picikét tapasztaltabb pasi...
15/L
4/12 anonim válasza:
Figyelj, nekem egy se, úgyhogy inkább örülj annak a kettőnek... :D
15F
5/12 anonim válasza:
Nekem se volt még komolyabb kapcsolatom...egyébként el ne hidd nékik,mert a fele se igaz amit mondanak :) 17f
6/12 anonim válasza:
Mivel mindkettő múlt idő, ebből látszik,hogy nem vagy érett egy kapcsolathoz.
7/12 anonim válasza:
Tapasztalat szerzés céljából jók ezek a fiatalkori kapcsolatok. Itt még nem feltétlen az igazit kell keresni. Szerintem semmivel nem vagy lemaradva, sőt örülj neki, hogy volt már két barátnőd. Mostanra lehet kialakult benned már egy egészséges vélemény milyen barátnőre is vágysz igazán. Nekem például 17 éves lány létemre nem volt még kapcsolatom, bánom is talán egy kicsit de ennek is megvolt az oka. Nem mellesleg valami csak akkor ciki ha te magad cikinek tartod. Nem biztos, hogy az a jó ha mindennap más lány van melletted.
8/12 anonim válasza:
Nem.. Nekem még egysem volt 17 évesen, akor most mi a szar van?😨😨😂😂😂
9/12 anonim válasza:
Jaj mi van veletek? :D Nem vagyok sokkal idősebb, de azénidőmben nem volt még ez divat, hogy 15 évesen már számoltuk, hány pasink/csajunk volt. :D Nem is nagyon volt... :D
10/12 anonim válasza:
Mázlid van hogy csak 2kapcsolatod volt.Kimaradtál a szenvedésből :) (13/F és 3barátnőm volt+1van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!