Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik az emberek, hogy "x" évesen ciki ha nem volt még senkijük?
16 vagyok es nem volt meg senkim.. Tok természetes mint az éjféli bagoly fo* 😵 szovaaal az ilyeneket a tescobol veszik occoert 😞
Meg a tvbol es mas emberektol a korosztalyukban.. Xy azt hazudta 10 évesen h neki megvolt zj(o a lany) zj csini volt es ezert mindenki ugy gondolta akar egy zjt am zj meg kicsi az ilyesmihez de xy erősködik es zj hamar beadja a derekát mivel az elotte levo xc(aki szinten csini lany) mar beadta a derakat vkinek.. Es ez igy dol mint egy domino 😐 ami elkeserítő 😐 csak betűk helyet igazi nevekkel es emberekkel 😳
Kielégíti volt a valasz mint egy jo forró fürdő egy nehez nap utan 😊
bocsi, de ha nem tudsz a kérdésre válaszolsz, akkor mi a francnak írsz ide?
(amúgy meg mostanában nem is járok fel sokat, nem értem mi a bajod, ha pedig járnék többet, akkor se lenne hozzá közöd)
#2 es vagyok.
Mert mindig hisztizel...azert :D
nem tudom ki vagy, nem is érdekel, de valahogy mindig megtalálsz (gondolom), micsoda meglepetés :P
másrészt nem tudom honnan veszel ekkora baromságot, hónapok óta nem kérdeztem ebben a kategóriában :'D
na de én befejeztem a "vitát" veled szemben, szép álmokat :)
Barátok, ismerősök.
Mikor látod, hogy az összes barátodnak van valakije, vagy alakulóban van, elgondozol, hogy te miért vagy ilyen láthatatlan.
Nem a legjobb érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!