Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon ciki ami történt? Hülyének néznek a barátai?
Sziasztok. Nos az a helyzet hogy a barátom elvitt egy házibuliba egy haverjához múlthét pénteken, ahol sokan voltak csajok fiúk egyaránt. Összevesztünk még azelőtt valamin a barátommal, közben is puskaporos volt köztünk a hangulat a barátom bunkó volt, alig foglalkozott velem, és én elég idegennek és nem beleillőnek érzem magam a társaságba. Mivel szar kedvem volt beittam, és kissé részeg lettem annyira h nem bírtam kontrolállni magam. Kint az udvaron csak a lányoknak kifakadtam vagyis a részegségtől sírtam hogy összevesztem a barátommal, és h mi történt és mindenki vigasztalt bizonygatták h a barátom szeret..pár haver is ott volt kint és ők is látták h sírok meg mivan..meg végig nem bírtam feloldódni, vidám lenni és savanyú fejet vágtam mert egyszerűen a barátom annyira megbántott, persze azóta megbeszéltük a dolgokat. jobban aggaszt h elég gáznak érzem a viselkedésem a barátai előtt, pár homályos folt maradt is. Félek h a barátai nem tartanak szimpatikusnak, meg olyan gáz ez az egész és nem bírom meglépni.. bár a barátom is tanúja volt ő nem hozta fel
szerintetek?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!