Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon ciki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon ciki ami történt? Hülyének néznek a barátai?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nos az a helyzet hogy a barátom elvitt egy házibuliba egy haverjához múlthét pénteken, ahol sokan voltak csajok fiúk egyaránt. Összevesztünk még azelőtt valamin a barátommal, közben is puskaporos volt köztünk a hangulat a barátom bunkó volt, alig foglalkozott velem, és én elég idegennek és nem beleillőnek érzem magam a társaságba. Mivel szar kedvem volt beittam, és kissé részeg lettem annyira h nem bírtam kontrolállni magam. Kint az udvaron csak a lányoknak kifakadtam vagyis a részegségtől sírtam hogy összevesztem a barátommal, és h mi történt és mindenki vigasztalt bizonygatták h a barátom szeret..pár haver is ott volt kint és ők is látták h sírok meg mivan..meg végig nem bírtam feloldódni, vidám lenni és savanyú fejet vágtam mert egyszerűen a barátom annyira megbántott, persze azóta megbeszéltük a dolgokat. jobban aggaszt h elég gáznak érzem a viselkedésem a barátai előtt, pár homályos folt maradt is. Félek h a barátai nem tartanak szimpatikusnak, meg olyan gáz ez az egész és nem bírom meglépni.. bár a barátom is tanúja volt ő nem hozta fel

szerintetek?

17L

2016. márc. 17. 23:18
 1/5 A kérdező kommentje:
csak alapjáraton úgy érzem h nem tartanak szimpinek mert más lány vagyok mint akik a társaságba vannak nem érzem magam beleillőnek de ezzel a dologgal úgy érzem végleg unszimpatikussá válhattam..
2016. márc. 17. 23:19
 2/5 Fruzs33 ***** válasza:
Figyelj,attól,hogy nem vagy ugyanolyan,mit ők,attól még tarthatnak szimpinek.
2016. márc. 17. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem ne félj,ha nem lettél volna szimpatikus nekik nem hallgatták volna meg,hogy mi a bajod,az meg szerintem egyáltalán nem baj,hogy nem vagy ugyanolyan mint ők,szép is lenne ha a világon mindenki ugyanolyan lenne..:) Ha nagyon izgulsz emiatt,hogy szimpi voltál e vagy sem kérdezd meg a barátod,neki nagy eséllyel mondtak rólad véleményt,de biztos lesz még rá alkalom,hogy találkozol a barátaival,így józanon is megismerhetnek és így jobban fognak tudni véleményt alkotni szerintem :)
2016. márc. 17. 23:52
 4/5 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Előzővel értek egyet, esetleg még annyi, hogy ha valami gáz lett volna, akkor maximum szólnak előre, hogy kevesebbet igyál, és ennyi. Ez bárkivel megtörténik, hidd el az esetek jó 50%-ában pedig nem is emlékeznek arra hogy te ilyet csináltál :D Arról nem beszélve hogy alkohol hatására kb minden barátságos lesz, szóval mindenki tisztában van ezzel, semmi gáz :D
2016. márc. 18. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem néznek hülyének, ha tudják mi az az alkohol...csak tudják. Még egy fiút sem kell hülyének nézni, ha bebasz, és kijön belőle a lelki szomorúsága. Egy lánynál meg pláne nem baj. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a lányoknak jól áll a berúgás. Szerintem elég visszataszító, ha egy lány nagyon berúg.
2016. márc. 18. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!