Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik az emberek, hogy "x" évesen ciki ha nem volt még senkijük?
Figyelt kérdés
értem ezt bármilyen korosztályra, de főképp 12-13-14 éves korra gondoltam2016. márc. 28. 21:30
11/12 anonim válasza:
társadalmi nyomás. az emberek többsége meg akar felelni a külső elvárásoknak és ha egy csoporton belül kialakul az a kép, hogy ciki, ha X évesen még nem volt az illetőnek senkije, és ezt kívülről pl. a média is erősíti, akkor a befolyásolhatóbbak ennek megfelelően fognak viselkedni.
12/12 anonim válasza:
"Honnan veszik az emberek, hogy "x" évesen ciki ha nem volt még senkijük?
értem ezt bármilyen korosztályra, de főképp 12-13-14 éves korra gondoltam"
X az ismeretlen??
12-13-14 = x
-15=x szoval mar születésük előtt 15 evvel ugy gondoljak a mai kölkök h ciki h meg nem járt kuki a popiba 😐
De ez nem igy igaz 😐 az a normális ha van gyerekkor..
Amugy #valamelyik voltam.. Aki xy nal meg zjvel peldalozott..
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!