Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 16 évesen még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Mert én már kezdem kellemetlenül érezni magam. Főleg, hogy már az összes ismerősömnek volt/van.2016. jan. 15. 21:08
1/11 anonim válasza:
Nem. Vannak akik még nem állnak készen ennyi idősen egy kapcsolatra (nem feltétlenül rád gondolok), vagy lehet csak még nem találtad meg a megfelelő partnert. De ezt nem kell szégyelleni! Előbb utóbb úgyis találsz valakit! :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Mondjuk kinek mi a ciki. Ha az ilyen tipikus mai tini 'kapcsolatokat' tekintjuk akkor nem maradtal le semmirol sem.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jan. 15. 21:23
4/11 anonim válasza:
16/f vagyok.Nekem meg barátnőm nem volt még soha ;) !Nem olyan ritka azért ez a mi korunkban.A legtöbb kapcsolat a korosztályunkban a 3 napig tartó páwa gyerek-pláza cica viszony...Én első kapcsolatnak valami komolyabbra várok,meg egy emberre aki szívből szeret,és én is őt ;) !
5/11 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátom:)És annyira nem is akarok:) Szerintem egyáltalán nem ciki, főleg ha a saját véleményedet nézed, és nem a másokét! 16/L
6/11 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel.:)
2016. jan. 15. 21:33
7/11 anonim válasza:
Ez akár azt is jelentheti h megválogatod kivel jössz össze. Később inkább pozitív lesz, most még semennyire sem ciki.
8/11 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátom, de én tökéletesen meg is vagyok nélküle. Szerintem én még nem állok készeb egy kapcsolatra, na meg ahogy már előttem írták, a megfelelő személlyel szeretnék összejönni, ami nem egy hétig tart. :)
16L
9/11 anonim válasza:
Nem ciki...
En par lany szemében "cuki" vagyok es sokszor rajtam lógnak... Tudom mit akarnak de én egy olyan lanynak tartogatom magam akivel jo hosszu ideig egyutt leszek majd 😊...
16F
10/11 anonim válasza:
Szia barátom! Nyugi én egyedül fogok meghalni a szobámban ha szomorú vagy csak gondolj erre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!