Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 evesen (ugy, hogy meg nem volt baratom) nagyon rossz otlet feliratkozni Tinderre?
Figyelt kérdés
Tehat a kerdes lenyegeben annyi lenne,hogyha ezt megteszem akkor nagyon ri**nc nak fogok festeni amikor hat nem vagyok igazabol olyan csak megis konnyebb lenne,de azert kivancsi lennek masok velemenyere.. :)2015. dec. 12. 16:11
1/5 anonim válasza:
normális párt ott nem fogsz találni :) ha megdugatni akarod magad, akkor meg elég ha kiállsz az utcára és kiírod egy táblára, hogy mik a terveid
2/5 anonim válasza:
áh nem rosz ötlet akkor ha HIV (AIDS) fertőzött akarsz lenni de csináld csak
3/5 A kérdező kommentje:
Jezusom dehogy akarom megdugatni magam em vagyok ku**a...szoval akkor nem olyan fenyes terv :D A valaszt koszonom
2015. dec. 12. 16:41
5/5 anonim válasza:
Szerintem inkább hagyd ezeket a közösségi oldalakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!