Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy kíván engem. De viszont en mondtam h tul fiatalok vagyunk még a szexhez, az erdekelne h ti hány evesen vesztettétek el?
Figyelt kérdés
14/l2015. júl. 14. 15:00
1/10 anonim válasza:
ne mások érdekeljenek... Ha úgyérzed még fiatal vagy akkor még ne. Ilyen egyszerű :)
2/10 anonim válasza:
Éppen tegnap vagy tegnapelőtt volt hasonló kérdés, jó pár válasz érkezett rá :)
Egyébként 18 évesen.
3/10 anonim válasza:
Én 14 évesen. 2 és fél évig voltunk együtt a sráccal aki 2 évvel volt idősebb nálam. 24L
4/10 anonim válasza:
Igazad van, túl fiatalok vagytok a naturalista papás-mamás játékhoz. Nem lenn belőle örömöd! Várjatok még, járjatok, öleljétek egymást, nevetgéljetek felhőtlenül, gondtalanul, a házasélet ráér, amikor nyugodtak a körülmények és ti is érettek vagytok hozzá. (21 évesen, szerelemben nem érzem úgy hogy vesztettem volna valamit, csak nyertem)
5/10 anonim válasza:
Nem vesztettem el. Pontosan tudom hol hagytam! ;)
Az igazság az,ha Te akarod Úgyis fogod.
A leírtak alapján még nem. Majd változik.
6/10 anonim válasza:
14 évesen vesztettem el 1 év járás után. De nem voltam túl felkészült a témában... csak azt hittem. Valószínűleg jobb lett volna még várni.
7/10 anonim válasza:
Higgy a 6-osnak!Ráérsz még!
Addig is pettingeljetek,stb.
8/10 anonim válasza:
16 èvesen. Akkor éreztem magam felkészültnek. Ha te fiatalnak érzed magad, annak oka van. Vàrd meg, amîg te is szívből szeretnéd megtenni és már elég érettnek érzed magad.
9/10 anonim válasza:
Én pont ennyi idősen veszítettem el. :)
L
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy egy kis kanos srác kíván.
14 évesen minden nemű szexuális tevékenységhez fiatal vagy....Ki az, aki ilyenkor még a pettinget is ajánlja? Ne vicceljetek már, legyetek már gyerekek még azok vagytok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!