Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen a "versikén" csak én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a "versikén" csak én gondolkoztam el?

Figyelt kérdés

"Sten-Malténak nagy, vörös és elálló

füle van.

Nekem tetszik

a nagy, vörös és elálló

fül."

(Svéd gyerekvers)

Azért ide írtam ki a kérdést mert szerintem a mai világban nagyon sok fiatalnak megkellene ezt fogadnia :)

15/L

2016. dec. 4. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Értem én a lényeget a Tescoban akciós a kolbász erre utalsz igaz??

Vagy arra, hogy fogadjuk el a masikat ugy ahogy van jelen esetben nagy voros es elallo fulekkel.

17F

2016. dec. 4. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

"Azért ide írtam ki a kérdést mert szerintem a mai világban nagyon sok fiatalnak megkellene ezt fogadnia :)"

Mi a szar? Már bocs ,de ha valamire nem áll fel akkor nem áll fel. És leszarom ,hogy hány kilós ,mikor fogyott ,milyen parfümöt használ...stb

Kib🅰szott idegesítő ez a "férfiként minden csajt fogadj el és dugj meg ,de ha egy lánynak nem tetszel fogadd el" gondolkodás.

2016. dec. 4. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya vagy és azért írtad ki a kérdést ugye?
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Ui.:

"Már bocs"

Nem ,ezt nem kellett volna oda írni.

5/11 A kérdező kommentje:

Nem.Nem vagyok csúnya de ez lényegtelen.

Igen sokaknak meg kellene ezt fogadni.

(Hogy is van...? "Kinek nem inge ne vegye magára")

Megdöbbentően sokan nem jönnek össze azzal a sráccal akit kedvelnek mert külsőre nem a leghelyesebb.Vagy ha esetleg tetszik neki akkor meg azért mert nem felel meg a társadalom által elvárt tökéletes pasinak.

2016. dec. 4. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
És ezt a társadalmi szutykot hívják úgy, hogy kaptártudat, és ha többen nem fogadják el akkor már ő se, mert csőlátása van...
2016. dec. 4. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
#6: Ez tetszett!
2016. dec. 4. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Haat ebben van valami :) de ha mással törődik az az o baja :D ezért jó, hogy nincs 1 ismerősöm se, így nincs aki megmondja mit tegyek :)

17F (1-es)

Amúgy értem én mit akartál ezzel elérni, de azt ajánlom hagyd qz egészet, ne akard megváltani a világot mert lehtetlen.

Es ez egy valós lehetetlen..

2016. dec. 4. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, a külsőm miatt dobott minden lány, na és?:)

Szarni bele, majd ha tehetek arról, hogy milyen külsővel születek, akkor elítélhetnek érte, addig meg fogják be a szájukat:)

2016. dec. 4. 21:19
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem szándékozom megváltani a világot :D

Hogy mi volt a célom ezzel a kérdéssel?

Az hogy egy picikét nézzen mindenki magába.

Mert kib.szott sokan tudják itt az észt osztani,hogy mit hogyan kellene csinálni...(Most jó magam is)

De a való életben teljesen máshogy cselekednek.

2016. dec. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!