Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a "versikén" csak én gondolkoztam el?
"Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy, vörös és elálló
fül."
(Svéd gyerekvers)
Azért ide írtam ki a kérdést mert szerintem a mai világban nagyon sok fiatalnak megkellene ezt fogadnia :)
15/L

Értem én a lényeget a Tescoban akciós a kolbász erre utalsz igaz??
Vagy arra, hogy fogadjuk el a masikat ugy ahogy van jelen esetben nagy voros es elallo fulekkel.
17F

"Azért ide írtam ki a kérdést mert szerintem a mai világban nagyon sok fiatalnak megkellene ezt fogadnia :)"
Mi a szar? Már bocs ,de ha valamire nem áll fel akkor nem áll fel. És leszarom ,hogy hány kilós ,mikor fogyott ,milyen parfümöt használ...stb
Kib🅰szott idegesítő ez a "férfiként minden csajt fogadj el és dugj meg ,de ha egy lánynak nem tetszel fogadd el" gondolkodás.

Ui.:
"Már bocs"
Nem ,ezt nem kellett volna oda írni.
Nem.Nem vagyok csúnya de ez lényegtelen.
Igen sokaknak meg kellene ezt fogadni.
(Hogy is van...? "Kinek nem inge ne vegye magára")
Megdöbbentően sokan nem jönnek össze azzal a sráccal akit kedvelnek mert külsőre nem a leghelyesebb.Vagy ha esetleg tetszik neki akkor meg azért mert nem felel meg a társadalom által elvárt tökéletes pasinak.

Haat ebben van valami :) de ha mással törődik az az o baja :D ezért jó, hogy nincs 1 ismerősöm se, így nincs aki megmondja mit tegyek :)
17F (1-es)
Amúgy értem én mit akartál ezzel elérni, de azt ajánlom hagyd qz egészet, ne akard megváltani a világot mert lehtetlen.
Es ez egy valós lehetetlen..

Velem is ez volt, a külsőm miatt dobott minden lány, na és?:)
Szarni bele, majd ha tehetek arról, hogy milyen külsővel születek, akkor elítélhetnek érte, addig meg fogják be a szájukat:)
Nem szándékozom megváltani a világot :D
Hogy mi volt a célom ezzel a kérdéssel?
Az hogy egy picikét nézzen mindenki magába.
Mert kib.szott sokan tudják itt az észt osztani,hogy mit hogyan kellene csinálni...(Most jó magam is)
De a való életben teljesen máshogy cselekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!