Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szisztok. Sokat gondolkoztam...

Szisztok. Sokat gondolkoztam azon hogy mit vegyek apukám születés napjára nem tudom minek örülne igazábol. Nem mindennek szokott örülni szerintetek mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Apukádról nem tudunk semmit, azon kívül, hogy nem mindennek szokott örülni, de ez meg mindenkiről elmondható...
2016. szept. 25. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha én lennék az apukád, akkor egy láncfűrésznek örülnék igazán, de beérném egy 1 terrás merevlemezzel, vagy egy 50mm F/1.8 objektívvel is.
2016. szept. 25. 08:18
 3/3 anonim válasza:

"Szisz" kedves kérdező!

Én ha az apukád lennék, én szívesen elfogadnék valami sport kocsit vagy netán ha szeret horgászni, akkor egy tavat. Ha szeret hegyet mászni, akkor egy hegyet, ha szeret lovagolni, egy nagy rétet... lovakkal. Ha szeret sokat olvasni, akkor egy újság készítő bizbasz izét. Ha szeret TV -zni, akkor egy mozit. Remélem tudtam segíteni a kreatív gondolkodás módommal. :)

2016. okt. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!