Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akiért odavagyok, de nem tudom hogy ő hogy mit érez, nem tudok kiigazodni rajta. Azon gondolkoztam, hogy elmondom neki, de 4 évig osztálytársak leszünk és ha ő nem érez semmit még a barátságunkat is elrontom. Elmondjam neki?
Ne mondj neki semmit! Varj meg efy kicsit. Probalj celozgatni. "Jajj de edes vagy,cuki vagy,aranyos vagy". Ha netan eloben talalkoztok dicserd peldaul a hajat cipojet akarmit. "Uhh te gyursz?" Es simitsd vegig a karjat . Ilyeneket probalj xd Ha netan egy kicsit hosszabb haja van akkor fondd a hajat. Mikor talalkoztak adj neki puszit. (Ha puszilkodaskor megfogof a konyoke es a valla kozott a karjat es reflexbol megfog o is a karodon valahol akkor bejossz neki !)
Visszaterve a hosszu hajra , nekem csuris hajam van, ami mostanaban divat de nekem tetszik es nem csurizom xd inkabb felveszek egy sapkat es azzal kiralyul nez ki. En nekem egyfolytaba fontak/fonjak a lanyok es ezt jol kitudjak hasznalni xd kerdezgetnek kozben . Akar vicces dolgokrol is es akkor ramdolnek atolelnek es akkor mondjak hogy jaj de cuki vagy meg ilenyek :D szoval ha netan kicsit hosszabb a haja akkor egyfolytaba nyaggasd xd
15/F
Megpuszilni nem mertem, de amikor találkoztunk megöleltem. Szinte végig kerülte a szemkontaktust, ő is zavarba volt. az a gáz h szinte csak facebookan beszélünk
nemrég találkoztunk egyszer és kb annyi
de osztálytársak voltunk még régen, csak én eljöttem abból a suliból, de várok szeptemberig, hátha a suliba majd megnyílik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!