Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikük az? (2 srác)
Egyikkel már régebb óta jóban vagyok, de csak most kezdte el felkelteni a figyelmemet. Másik egy hét alatt teljesen megbűvölt, az ujja köré csavart, lenyűgözött újra és újra. (A legjobb hogy egyáltalán nem tudom megmondani, mivel. Ahogy beszél. Rám néz. Mosolyog..)
Egyikkel többet találkozok és jobban ismerem, de csak szépen lassan alakul köztünk valami. Másik egy pillanat alatt elfeledtetett velem mindent.
Egyik látogatása után visszatért belém az élet (azóta sokkal többet eszek, vidámabb vagyok), másik hiányától pedig elment az étvágyam és minden létező életkedvem.
Egyikért érdemes élnem. Másikért érdemes meghalnom.
Melyiküknek adhatok esélyt?
*egy összezavarodott lány*
Szerintem inkább az első. Jobban ismered, boldog vagy ha találkoztok, érdemes érte élned.
De elsősorban azt válaszd, akit szíved szerint választanál. Ha neked a 2. szimpibb, válaszd Őt.
Az hogy mi mit írunk válaszként, az csak a mi véleményünk. Neked kell döntened. :)
Túlzásokba esel. Mint egy szappanopera. Ezek a kifejezéseid kicsit már nevetségesek.
Majd felnőssz.
"A hármast válaszd."
- Shrekből a hóhér -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!