Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valamit akarhat tőlem? EZ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit akarhat tőlem? EZ jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyok. Nem egy városban lakunk. És a héten írta, hogy hogy a hétvégén is eljön meglátogatni minket a barátnőimmel, de főleg miattam jön. Aztán utána néhány órával később még írt, hogy utána is 2-3 hetente egyszer, kétszer megpróbál eljönni. És ezt csak nekem írta, hogy jön. Egy másik lánynak (vele is jóban van, de a "csapatból" velem van a legjobba...) hogy a héten végez minden dolgával és utána megy haza. Szerintetek?

2016. aug. 3. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Barátságot mindenképpen akarhat.

Véleményem szerint fontos, hogy ne hagyd elcsavarni a fejedet, még egy hét után se kavarj vele. Ha tovább is bírod nyugodtan lehet kettő. Ennyi idő alatt rá fogsz jönni, hogy csak egy kaland lennél, vagy komolyabban érdekled.

2016. aug. 3. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem egy hete ismertem meg, már kb egy hónapja. És hogy érted azt amit írtál?
2016. aug. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!