Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem megtörténhetett?
Figyelt kérdés
Szal 16 vagyok ültem a buszon( vasi volán: credo bn12 euro öt) és ott ült 4 baratno es az egyik odajott hozzam es megkert hogy huzzam be a taskajan a cipzart mondtam oke be is huztam utana beszelgettunk elkerte a szamom ebbol lehet vmi?2016. nov. 28. 23:04
1/7 anonim válasza:
Feleségül megy hozzád...
#kamureg
2/7 A kérdező kommentje:
Mindenkitől bocsi csak volt egy kerek történetem csak nem mentette el a teló és ez a rövidített ékezetmentes változat
2016. nov. 28. 23:33
3/7 anonim válasza:
Azért érdekes lenne, ha ő is gyakorizna és olvasná ezt a kérdést...:DD
amúgy persze, miért ne ?
4/7 anonim válasza:
Hú, a kis mázlista! :)
Szerintem lesz valami.
Mondjuk kissé fura találkozás, de romantikus. *-*
5/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Az kimaradt, hogy már jártok is.:D (1. válasz)
6/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne? :)
Valahol meg el kell kezdeni az ismerkedést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!