Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörténhetett velem?
Figyelt kérdés
13 évesen lehet valaki szerelmes , mert sztem én most az vagyok. Annyira helyes meg minden . mindig elpirulok , ha látom . ez a szerelem?2010. ápr. 15. 17:44
3/7 anonim válasza:
:D:D:D:D xD xD xD xD xD...
Már az ovisok is szerelmesek...:D akk te miért ne???:D:D:D
Ez fölösleges kérdés...:D am ha szerelmes vki akk igen mindig rágondol gondolom pirul is....Legalább jót nevettem most :P
4/7 anonim válasza:
Megtörténhet persze. Velem így volt, kb. De az nem mindegy, hogy csak nagyon tetszik vagy tényleg szereted. Óriási a különbség. És erre csak később fogsz rájönni...
Én még most is gondolok rá néha, szép emlék marad, és ha látom, a mai napig érzem azt a bizsergést. Mondjuk nem akarok tőle semmit. Már mást szeretek. De igenis létezik, hogy valaki fiatalon szerelmes legyen!
20L
5/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon tetszik neked, de ezt így elsőre nem lehet szerelemnek nevezni. Fellángolás az biztos, de az igazi szerelem idővel alakul ki. Igazából egyet értek az előttem szólóval, sokszor csak utólag jön rá az ember mi volt. Velem is előfordult, hogy teljesen odavoltam egy-két srácért, együtt is jártam velük vagy nem jött össze olyan is előfordult, de úgy is éreztem, hogy szeretem őket, egészen addig amíg becsapott az igazi szerelem, na akkor egyértelműen tudtam, hogy ez az és ez most más. :) Bár még az is lehet, hogy csak én lettem érzelmileg érettebb, bár szerintem nem kora válogatja, bárki lehet szerelmes. Bizonyára sok féle szerelem létezik, de ha igazi szerelemről lesz szó rögtön tudni fogod és nem kell majd kérdezni. De a vonzalom nyílvánvaló. (: Sok szerencsét a sráccal.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! xD
2010. ápr. 16. 15:04
7/7 anonim válasza:
ja éns 13vok és LEHET.de ha viszonzatlan...namindegy majd megtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!