Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi lehet a baj velem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi lehet a baj velem? Hogy kell barátnpt szerezni?

Figyelt kérdés

Van hajam, 2 szemem, 1 orrom, 2 fülem, 1 szám és vannak fogaim, látok, hallok és még beszélni is tudok, tudok járni, de ha kell futok is, van hogy négykézláb is vagyok, viszonylag normális magasságban vagyok, szeretek enni, erre a bizonyíték napi 3 szor étkezem, de van hogy 5ször, inni is szoktam, szerintem tök érdekes dolgokat írok ki és még gyorsan jellemzem is magam: szexi, jó az ágyban ( habár nővel még nem voltam, de ezt mondják), nagyon tudok szeretni, de utálni is és ami a legfontosabb tudom , hogy a külső a fontos az életben, nah valaki ismerkedni??

Ha kihagytam valamit kérdezzetek nyugodtan!!

17F

csak nekem van elegem ezekből az idegörlő idióta kérdésekből, van hogy jó szándékkal jövök fel ide (néha-ritkán, szinte soha) , de meglátok egy ilyet és inkább széttrollkodok mindent.

2016. nov. 24. 19:29
 1/9 A kérdező kommentje:
*barátnőt
2016. nov. 24. 19:30
 2/9 True Damage ***** válasza:
Szelinted ez...humolos?
2016. nov. 24. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Iligy.
2016. nov. 24. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg ezek kimaradtak, iligy ge*i vagyok, mindenkit csúnyának tartok és én vagyok a legviccesebb elegy ebben a világban mi sem bizonyíthatná ezt jobban, hogy mások mondták, tudjátok nekik mindig igazuk van.
2016. nov. 24. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
ez a baj, van füled..
2016. nov. 24. 19:37
 6/9 October15 ***** válasza:

Meg látsz! Pár hónapja hírértéke volt, hogy 2 vak embernek gyereke lett.. :D Bizonyíték én mondom! [Az emberi hülyeségre.. mármint nem az, hogy gyerekük lett hanem, hogy ezen pár jelentéktelen portál mit össze nem sírt..]

24F

2016. nov. 24. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes.. De ha van kedved írhatsz :)
2016. nov. 24. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Wooow!! Van egy orrod?? És ezt még csak most mondod?? :O

Levettél a lábamról... Tied vagyok mindenestül!! ;P

2016. nov. 24. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Te megbuggyantál :'D

De én sem értem ezeket. A kedvenc kérdésem egyébként ez volt: "hol tudnék barátnőt venni?"

Akármennyire is jó szándékú vagyok ezek annyira röhejesek, hogy fájdalmamban inkább x-elem a kérdést :D

2016. nov. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!