Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom szerezni az exem?
Figyelt kérdés
A barátom csütörtökön szakított velem,és pénteken az exével találkozott. Még együtt voltunk nem is beszélt vele,és hirtelen mostanában minden nap találkoznak. (Pénteken is, szombaton is, vasárnap is,és tegnap is. ) közben facebookra meg posztolgatják ki a képeket. Én nagyon féltékeny vagyok. Elképzelhető,hogy azért csinálják,hogy engem kiborítsanak? Vissza tudom szerintetek szerezni a volt barátom?2016. szept. 27. 09:48
1/9 anonim válasza:
"Még együtt voltunk nem is beszélt vele" Ezt honnan tudod? Lehet hogy beszélgettek, üzenetet váltottak a tudtod nélkül. Esélyes hogy még mindig őt szereti. Konkrétan ha ő szakított veled, akkor miért is akarna idegesíteni és féltékennyé tenni???
2/9 A kérdező kommentje:
Azért tudom,mert rendszerint nézegettem az üzeneteit. Többek között ez volt a szakítás oka.
2016. szept. 27. 10:18
3/9 anonim válasza:
#2: Akkor mit csodálkozol hogy szakított? És te féltékenykedtél ezek szerint...lehet jobban járt a srác.
4/9 anonim válasza:
Nézegeted az üzeneteit, a pasi szakít, erre még ő a rossz, mert biztos féltékennyé akar tenni. Hát tegye is, megérdemled. De a pasi is hülye volt, hogy egy ilyen hisztis dámával kezdett. De szerencsére megjött az esze.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet én is hibáztam,de erre az a megoldás,hogy az exével kezd,akire mindig is féltékeny voltam?
2016. szept. 27. 11:00
6/9 anonim válasza:
Nem akar féltékennyé tenni, csak rájött, hogy mennyivel jobb az ex nálad. Nincs ebben több.
7/9 acelsziv válasza:
Nem téged akar féltékennyé tenni. Tojik ő a fejedre.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha nem engem akar féltékennyé tenni akkor kit? Vagy csak rosszul fogalmaztál?
2016. szept. 27. 12:47
9/9 anonim válasza:
Figyelj, olvasod az üzeneteit, féltékenykedsz rá, egomániádból kifolyólag azt hiszed mindenki csak azért csinál mindent, hogy neked rosszabb legyen...és még a szövegértés sem megy.
Hát én is a másik lányt választanám, látatlanban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!