Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vissza tudnám valahogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudnám valahogyan szerezni még?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és van egy lány, akivel fél éve nagyon jóba vagyok, tetszik nekem. Ezt régebben megmondtam neki, de nem adott konkrét választ választ..

Aztán mivel atlétikázunk, voltunk egy versenyen, és ott olyan dolgokat csinált, amikor kettesben voltunk, amik nem rá vallanak (jó értelemben). Aztán ezt elmeséltem a barátnőjének, aki kérdezte, hogy ebből mit szűrtem le. És elkezdtünk beszélgetni, hogy lehet, én is bejövök neki, mert mondta, a lány barátnője, hogy régebben annak a lánynak viszont bejöttem. És mások is mondták, hogy jó pár lennénk, csak volt egy edzőtábor nem rég, és egy másik fiúval összehaverkodott, és mind a ketten tetszenek egymásnak..

Nem szeretnék rosszat annak a lánynak, de ettől rossz érzés fogott el, hogy fél évig nagyon jóba voltunk, erre csak úgy jön valaki, és elvesztem..

Bocsi a rossz fogalmazásért, válaszokat előre is köszi! :)

2016. júl. 26. 12:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tényleg annyire tetszetel neki akkor csak idő kérdése, hogy mikor lesz belőle komolyabb dolog de ne feledd még csak 14 éves vagy ha össze is jöttök nem biztos, hogy sokáig fog tartani.
2016. júl. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!