Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vissza tudom szerezni a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudom szerezni a volt barátom?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok és 2 hete szakitott velem a baratom.

Eloszor nem mondott semmi okot hogy miert lett vege, aztan azt mondta azert mert nem biztam benne. Egy honapot voltunk egyutt, tudom nem nagy ido de akkor is nagyon szeretem. Es o is szeretett engem. Vissza tudnam meg valahogy szerezni?? En lennek a legboldogabb ha sikerulne. Kerlek segitsetek.

2016. szept. 18. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha rádfogta, akkor nem hiszem, hogy vissza akarna menni, mert ez általában akkor van, ha ő nem akarta tovább, csak gyáva volt azt mondani.
2016. szept. 18. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Érdekelne mit takar az, hogy nem bíztál benne. Esetleg nem akartál lefeküdni vagy ilyesmi? ha erről van szó, nehogy beadd a derekad azért, hogy cserébe kibéküljetek.

Amúgy az első válaszolónak igaza van, ha rád fogja, akkor igazából ő a ludas.

2016. szept. 19. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy ő is szeretett?

Azért mert azt mondta? Ne légy naív, ha igazán szeretett volna, az nem múlik el 1hónap alatt.

2016. szept. 19. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!