Lúzer vagyok, ha nincs egy darab barátom se? Hogyan kell barátokat szerezni hosszú távra?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nincs egy barátom se.
Gyerekkoromban sok barátom volt,de idővel mind eltűntek az életemből,néhány ember elég szemét módot tett pontot a barátságunk végére.
Sokan pedig elköltöztek a városból.
Most nincs egy ember se akire számíthatnék (a szüleimen kívül).
Az emberekkel csak beszélgető viszonyig jutok,de ennyi.
Egyikkel se tudok barátságot kialakítani.
Ti hogyan szereztek barátokat hosszabb távra,akikre számíthattok,akkor is ha baj van?
2016. febr. 29. 21:03
1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Nekem is ez a bajom már egy ideje.Mindenki eltűnt, a helyükre meg nem jön senki, vagy ha mégis, akkor is max ismerősök leszünk.
2/4 davidusimusu válasza:
Nos, ahhoz, hogy ez a kérdés megválaszolható legyen,olyan információkra lenne szükség, hogy milyen személyiség vagy te, mit csinálsz a szabadidődben és mi az ami téged érdekel. Ezek az információk nélkül kicsit nehéz ezt megmagyarázni. De ha kicsit írsz magadról, nagyon szívesen elolvasom és megpróbálhatok segíteni. Ha túl személyes lenne, akkor nyugodtan írhatod privát üzenetben is. Illetve ha bárkinek ilyen problémája lenne szívesen várom az üzeneteket :) Egyébként az, hogy olyan barátot szerezz, akire bármikor számíthatsz, ahhoz nagyon sok időre van szükség. A te korodban egy kicsit nehéz hamar ilyen barátságot kötni, mivel a fiatalok mégis csak fiatalok. :) De az első és legfontosabb a türelem, mert ilyen barátokká nem lehet hamar válni, mivel senki sem bízik meg egyhamar a másikban. Illetve szerintem ha olyan barátokat keresel, akikre lehet számítani, akkor azok inkább már idősebbek, vagy olyanok akik már belekóstoltak az életbe.
3/4 A kérdező kommentje:
írok privit!
2016. febr. 29. 21:22
4/4 anonim válasza:
Nekem is írhatsz. Kíváncsi vagyok mi lehet az oka ennek. Valószínűleg ugyanaz ami nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!