Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lettem 7. es megérné már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem 7. es megérné már barátnőt "szerezni"?

Figyelt kérdés

Legjobb barátomnak 7. Óta van barátnője és nagyon be jött neki és nemrég mondta hogy nekem se ártana egy barátnő.

Szerintetek korai vagy megéri próbálkozni? Esetleg tippeket és kort irjatok :)

13 éves fiú,180cm magas, 65kg.

2016. aug. 30. 22:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és mellé: többen mondták nekem hogy "hol a csajom?" Erre azt mondtam hogy nincs és csodálkoztak.
2016. aug. 30. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 8.-os vagyok és csak most kezdtem el.Szerintem mindegy mikor lesz csak azért ne keress hogy neked is legyen

14/f

2016. aug. 30. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:

"mondta hogy nekem se ártana egy barátnő"

most te a másiknak akarsz megfelelni?

hol van az előírva hogy mikor kell pina melléd?

nem kell olyanná belemenni amit még nem akarsz vagy nem tudnál kezelni azért hogy a facebook-ra legyen mit kiírni

2016. aug. 30. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de akkor ennyire gyerekesen fogja ezt fel akkor annak felesleges. 13 éves gyerek vagy , élvezd ki. Ráadásul úgy beszélsz mintha valami tárgy lenne egy lány. Térj majd vissza erre a témára 3 év múlva.
2016. aug. 30. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem megeri probalkozni.Nekem is akkor volt az elso baratom akivel utana 1.5 evig jartam. :)

15/L

2016. aug. 30. 22:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Elnézés rossz vagyok fogalmazásban...

A lányokra nem úgy tekintek mint ahogy mondod 3#

2# nem mondta hanem ajánlotta ( szintén fogalmazásommal van a baj)

2016. aug. 30. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, lehet csak én voltam elmaradva, 17 éves koromig tökéletesen megvoltam lányok nélkül, utána jutott eszembe hogy szeretnék valakit :D
2016. aug. 30. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Bàr egy korosztàly vagyunk én isten biza majd kidöltem a székből a röhögéstől a kérdés làttàn.

Ne azért legyen baràtnőd hogy trófeaként mutogathasd a haveroknak. Ilyesmin csak akkor gondolkodj ha pl mittomén meglàtsz a buszmegàlloban egy csajt összenéztek, tökre bejön ő is zavarban van... na neked ilyenkor forduljon meg a kicsi agyadban hogy "aztajolennebaràtnőnek" és ez persze ne csak gondolat legyen hanem mosolyogjàl öcsém mint a tejbetök aztàn startolj oda azt hódítsàl, vagy ha az osztàlyban van egy kedves, aranyos OKOS,NEM REBANC hölgyemény aki egészen tetszik akkor hàt rajta dícsérgesd a mosolyàt, legyél védelmező és ha màr egy egy megnyilvànulàsnàl paradicsomra vàlt pofija akkor hajrà. Szoval kissé eltértem az alaptémàtol de a lényeg hogy nekiàlhatsz szerezni de csak akkor:

Ha tényleg van aki tetszik

Ha nem rebancokat akarsz kergetni

Ha képes vagy időt szakítani rà

Ha màr vagy annyira érett hogy a csillagokat is lehazudd, bocs javítok lehozd az égről

Nem semmi milyen magas vagy szoval ez màr alapvetően jó pont ha még az arcod is néz ki valahogy akkor persze màr alapvetően nyert ügyed van szoval neked biztos megéri csak nem biztos hogy egy lànynak is

13/l

2016. aug. 30. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha te sem tudod mit akarsz, hanem a barátodra meg a gykra bízod az egészet, még várj vele legalább 1 évet. A leírás alapján kissé gyerekes vagy.

Egyébként a cm és a kg nem tudom, h h jön ide, de mindegy is.:)

15/L

2016. aug. 30. 23:08
 10/10 anonim válasza:
Soha ne fuss utána.. Nem kell kétségbe esned, ha lesz aki tetszik Neked és ezt Ő majd viszonozza akkor majd lesz. De el ne kezdj keresgélni csak azért hogy legyen barátnőd.. ;)
2016. aug. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!