Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetek barátnőt? 14 éves vagyok szeretnék bararatnőt! De nem merek! Ez engem nagyon idegesít.
Már nagyon régóta szeretnék egy barátnőt de soha nem jőtt őssze.
Beszélgetnék vele minden csak félek hogy elutasít.
Tudtok segíteni hogy mi kell a lányoknak pl: beállított haj, bok stb... Igen a bokra visszatérve milyen bokor ajántok?
Sokszor beszélgetsz vele. Legalább 3 alkalom. Fogod látni, hogy tetszel-e neki, úgyhogy nem kell a visszautasítástól rettegni.
Ha sokat mosolyog rád, és csillog a szeme, akkor közlöd vele, hogy szép, és hogy eljön-e veled megenni egy süteményt/meginni egy valamit/akármi, amire meg tudod hívni a közelben, és menő helynek számít.
Bocsi, de a kérdés alapján nekem egy 10 év körüli fiú jutott eszembe, aki a játékboltban kérleli az anyját, hogy vegyen már neki egy kisautót, mert nagyon régóta szeretné. Csak nálad ez a barátnővel van, azt meg nem lehet venni (legalábbis nem teljesen).
Szerintem várj egy kicsit. Barátnőt nem azért kell akarni, hogy legyen.
19f
Hát bokort?
Van sok azt tudom, de a fajtáikat sajnos nem ismerem :(
Legyen szép zöld, dús levekkel teli.
Na jó viccet félre téve,
Ez az egész idővel jönni fog és te is tudni fogod hogy kell egy lánynak BÓKÓLNI ;)
21\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!