Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Soha nem csaltam meg, bár ő egyszer igen, de végül megbocsájtottam neki. Azonban az egyik barátom (aki tényleg csak barát), néhány hete folyamatosan taperol. Eleinte nem hagytam neki, de aztán végül úgy voltam vele, hogy csinálja, meg a pasim amúgy se szokott. Szóval aztán tegnap kimentem hozzá beszélgetni egy parkba és szoknyába voltam, simogatta a combom, meg a bugyimba is benyúlt és smároltunk is, ujjazni is akart, de azt nem hagytam neki. Ez már szerintetek megcsalás?2016. nov. 22. 23:33
21/23 anonim válasza:
mindenki tudja h ri banc vagy ,hisztis
22/23 anonim válasza:
Hát, szerintem ez bőven megcsalásnak számít. Azért, mert a barátod megcsalt, az még nem jelenti azt, hogy neked is meg kell tenned. Milyen érzés lenne az, ha te léptél volna félre először, és a barátod bosszúból mással henteregne? Szerintem nem esne jól. Mond el neki, ha megértő és szeret, akkor megbocsát.
23/23 anonim válasza:
igazi állat vagy te is :D :D csináld csak csak ne sírj ha veled is ez történik majd :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!