Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Soha nem csaltam meg, bár ő egyszer igen, de végül megbocsájtottam neki. Azonban az egyik barátom (aki tényleg csak barát), néhány hete folyamatosan taperol. Eleinte nem hagytam neki, de aztán végül úgy voltam vele, hogy csinálja, meg a pasim amúgy se szokott. Szóval aztán tegnap kimentem hozzá beszélgetni egy parkba és szoknyába voltam, simogatta a combom, meg a bugyimba is benyúlt és smároltunk is, ujjazni is akart, de azt nem hagytam neki. Ez már szerintetek megcsalás?

2016. nov. 22. 23:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
3%
Figyelj az hogy a bugyidba matat meg taperol már bőven megcsalás. Az más kérdés, hogy ha a srác megcsalt. Szerintem én a helyedbe lefeküdnék ezzel a sráccal és akkor tényleg megcsalnád és visszakapná a gyerek. A barátodnak meg a helyedben megmondanám, hogy csak így tudtam megbocsájtani, hogy ha én is megcsallak. Ha megbocsájt együtt maradtok, ha nem akkor meg majd találsz mást. Ha megbocsájt még lehet hogy jobb is lesz ezután a kapcsolatotok, ha viszont továbbra is csaljátok egymást, akkor jobban jártok ha szakítotok.
2016. nov. 23. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony megcsalás. Korábban kellett volna ezen gondolkodni.
2016. nov. 23. 05:16
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
Ő is megcsalt, te is őt, ez így pont jó xD
2016. nov. 23. 05:48
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Bantad amit tettel abban a pillanatban? Nemhiszem.. akkor ne is foglalkozz vele

En nem mondanam el, deruljon ki aztan max hozzavagod az o peldajat hogy o tanitotta

Sok ribizo szerintem biztos nem kap p.ncit vagy k.kit aztan irigyek a haverra szerintem:D

2016. nov. 23. 07:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű megcsalás ha megujjaznak ,vagy nálad mi számítana annak, egy anális szex?

Amúgy meg ennyi erővel a pasid is ugyanezt megcsinálhatja egy másik csajjal ha ez nem számít megcsalásnak számodra, éljetek így boldogan!

2016. nov. 23. 10:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Remélem sose lesz hasonló bnőm
2016. nov. 23. 12:12
 17/23 A kérdező kommentje:
15-ös a szövegértés látom erősséged.
2016. nov. 23. 13:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Mit kerestel te kint a parkban november vegen szoknyaban? 😂
2016. nov. 23. 14:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha nem vennéd észre jó idő van.
2016. nov. 23. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj megcsaltad fogadd el. Kimentél egy sráccal a parkba, aki ráadásul hetek óta taperol és még szoknyát is felvettél novemberbe. Szerintem pont azért csináltad, hogy rád másszon. Nincs ezzel baj, ri banc vagy, egyébként én is az vagyok, szóval tudom, hogy mennek a dolgok. Valld be őszintén azért mentél le és azért öltöztél ki neki, mert azt akartad, hogy rád másszon. Nem ítéllek el ezért, én azt mondom, hogy szakíts a barátoddal, mert úgy se ő az igazi és inkább éld ki magad, azzal meg hogy lerib ancoznak ne törődj.
2016. nov. 23. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!