Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek szimpatikus vagyok?
16 éves, 182 centiméter magas vagyok.
Csendes, nyugodt típus, nem idegeskedek semmin, az igazamért kiállok. Poénkodni sűrűn szoktam eltekintve a szöveg komolyságától. :) Nem követem a divatot, utálom azokat az embereket akik nem tudnak gondolkodni és mennek a tömeg után.
A szabadidőmben autószerkezeti könyveket olvasok, számítógépezek, túrázok és saját testsúlyos/súlyzós edzést végzek. Hétvégéimet, és az iskolai szüneteimet munkával töltöm mivel jogosítványra és autóra gyűjtök. Nem várom el anyámtól, hogy megvegye nekem majd. (Aki elvárja az szerintem élősködő.)
Az oktatás szerintem sz*rt sem ér ezért nem nagyon tanulok semmit, csak a nyelveket. (Megfogalmazódott benned az a kérdés, hogy oktatás miért sz*r egy 16 éves p*cs szerint? Nem, nem azért mert nem szeretek tanulni. Ebbe most nem megyek bele jobban.) Ja, és kamionsofőrnek készülök egyébként.
Hirtelen ennyire tellett. Ha valami fontos kimaradt azt kérdezzétek meg. :)
Nekem nem vagy szimpi. A teljesség igénye nélkül: igen, az oktatás szar, de erre nem hiszem hogy az a legjobb megoldás hogy nem tanulsz szinte semmire. Nem kell strébernek lenni, de ez a "fosok a világba mer' én kétkezi munkásember vagyok" felfogás szerintem nem visz előre. Itt nem magára a kétkezi munkára gondolok, azok igenis fontosak. A másik szálka a szememben ez a nagymagyarkodó stílus. Nem szeretem. Nem vagyok magyarellenes, szeretek magyarnak lenni, de sose nyomom le a hazaszeretetem mások torkán.
Az nagyon dicséretes hogy vannak céljaid amikért igenis megdolgozol, és nem anyucitól várod a pénzt, de miért kell ilyen agresszívan nyilatkozni azokról akik 16 évesen nem dolgoznak? Nem feltétele az emberségnek hogy valaki 8 órában 40-50 kilós zsákokat cipeljen.
Fuu hírtelen ennyi, biztos ígyis elég hosszú lett. >< 16/L
Normálisan érveltél, ez tetszett. :) Te szimpatikus vagy nekem az általam sugárzott unszimpátia ellenére.
Nem kell dolgozni, de akkor a gyerek ne várjon el semmit a szüleitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!