Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek szimpatikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek szimpatikus vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves, 182 centiméter magas vagyok.

Csendes, nyugodt típus, nem idegeskedek semmin, az igazamért kiállok. Poénkodni sűrűn szoktam eltekintve a szöveg komolyságától. :) Nem követem a divatot, utálom azokat az embereket akik nem tudnak gondolkodni és mennek a tömeg után.

A szabadidőmben autószerkezeti könyveket olvasok, számítógépezek, túrázok és saját testsúlyos/súlyzós edzést végzek. Hétvégéimet, és az iskolai szüneteimet munkával töltöm mivel jogosítványra és autóra gyűjtök. Nem várom el anyámtól, hogy megvegye nekem majd. (Aki elvárja az szerintem élősködő.)

Az oktatás szerintem sz*rt sem ér ezért nem nagyon tanulok semmit, csak a nyelveket. (Megfogalmazódott benned az a kérdés, hogy oktatás miért sz*r egy 16 éves p*cs szerint? Nem, nem azért mert nem szeretek tanulni. Ebbe most nem megyek bele jobban.) Ja, és kamionsofőrnek készülök egyébként.

Hirtelen ennyire tellett. Ha valami fontos kimaradt azt kérdezzétek meg. :)

2016. nov. 8. 18:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Most hogy kedves kérdező lezárta a témát elárulom hogy egy 13 éves osztott ki. Itt egy Steve Jobs os videó, remélem tanulsz belőle. [link]
2016. nov. 8. 21:36
 22/33 A kérdező kommentje:

Hát, engem nem osztottál ki az amerikai informatikusoddal.

Én a helyedben vigyáznék magamra, túl nagy a szád.

2016. nov. 8. 21:42
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem volt informatikus. :P vigyázok mert betör a bimbóJoe a házba... Jajjjjj
2016. nov. 8. 21:46
 24/33 anonim ***** válasza:
56%
Nem unjátok még a kötekedést???
2016. nov. 8. 21:56
 25/33 A kérdező kommentje:

Ha majd ledolgoztál 8 órát úgy, hogy 40-50 kilós zsákokat cipelsz, akkor beszélhetünk.

Nem vagyok oda az ilyen okoskodó elkényeztetett gyökerektől. Gondolom anyuci támogatja a kiemelkedő eredményeket elérő kisfiát...Sajnos túl sok ilyen okos ember van és az ilyen okos emberek miatt nem lesz majd világ a világ pár évtized/század múlva a technika modernizálása miatt...Bár, egy kis szikra és újra az 1940-es évekhez hasonlóan fogunk élni. Hiába, az ember is csak egy emlős. ;)

Aludjál inkább apácabaszó, ne szennyezd a fórumot. Tényleg lezártam...

2016. nov. 8. 21:57
 26/33 A kérdező kommentje:
De, én már unom. Éppen ezért zártam le a vitát, ritkán nevető lány. :)
2016. nov. 8. 22:00
 27/33 anonim ***** válasza:
Az hogy te 8 órán keresztül zsákokat cipelsz mert mentális munkához hülye vagy, nem az én bajom. Jó bocs abbahagyom a hullaalázást. Itt egy kis zene pihenj egyet, mert nagyokat mondtál: [link]
2016. nov. 8. 22:02
 28/33 A kérdező kommentje:

Nagyon felvilágosult fiú vagy, de krumplit még nem pucoltál.

Az a probléma, hogy nem hallgatok ilyen mosógépzúgást, szóval megköszönném ha magyar földön nem küldenél ilyen sz*rokat.

Küldök én egy langyos nemzeti ismert irredenta rockzenét ami nem a fajtádat szidja: [link]

Ui: Ha gondolod küldhetek olyant is ami a fajtád ellen van és nem magyar szövegű.

2016. nov. 8. 22:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok rockzenét bocs az idegbetegeket nem szeretem. A krumplit konnyen meg lehet pucolni avval hogy jeges vízbe rakod aztán langyosba és egyszerűen lejön. Pucoltam már krumplit, de ezt nem próbáltam ki. A zenét arra küldtem hogy pihenj mert kemény csávó voltál, kijár a pihenés.
2016. nov. 9. 07:03
 30/33 anonim ***** válasza:
A vitát lezártad, mert te ezt úgy fogod fel mint egy harcot, de nem bírod abbahagyni.
2016. nov. 9. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!