Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alábbi két fiú közül ki a szimpatikusabb számotokra?
a. Magas és izmos (jár gyúrni). Extrovertált személyiség, emellett nagyon laza, kevés dolgot vesz komolyan. Szeret poénkodni szinte mindenen, gyakran másokon is. Követi a divatot (öltözködés, hajviselet) és a zenei ízlése is hasonló a kortársaihoz.
b. Átlagos magasságú, vékony testalkatú. Rendkívül introvertált, nehezen nyílik meg egy társaságban vagy valaki előtt és kevés barátja van. Komoly ember (de ez nem azt jelenti, hogy nincs humora), sok téma érdekli kezdve a történelemtől egész a matematikáig. Zenéket, filmeket illetően nagyon más az ízlése, mint a legtöbb kortársának.
Kettő között olyan aki nem túl mainstream, van stílusa és saját gondolatai, de alapvetően társasági extrovertált ember aki vicces mindenből viccet tud csinálni de érzi mit kell komolyan venni és tudja hol a határ, emellett persze nyitott, okos, és érzékeny.
(Szerintem ez alapján mindenki érti miért nincs barátom :D:D:D)
A -egyértelműen, a kicsi férfiak már nem nőnek, akárki lehet izmos, a nagyon laza tetszik (mert én is ilyen vagyok), kevés dolgot vesz komolyan (de egy valamit nagyon komolyan vesz) pipa, poénkodás szintén okés, a divatos dolgon lehet változtatni, zenét pedig olyat hallgat amilyet akar.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!