Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha jártok egy sráccal már 5 éve, és elmentek randivacsorára, akkor mi a szimpatikusabb nektek, mitől indultok be jobban? Ha azt mondja, hogy:
1. Sejtelmes kedves hangon a fületekbe suttogja, hogy ha hazamentek, akkor a lelket is kiszeretkezi belőletek :)
2. Sejtelmes kedves hangon a fületekbe suttogja, hogy érjetek csak haza, olyan szeretkezésben lesz részetek, amit sohasem felejtetek el. :)
5 év után inkább attól indulnék be, ha azt mondaná:
Hazamegyünk és szétkúrlak..a lényeg,hogy akkor már nem igazán a romantikára vágyom. Bár én alapból sem vagyok egy nagyon romantikus fajta.
26/l
5 év után ilyen helyzetben legjobban attól indulnék be, ha letérdelne egy gyűrűvel a kezében, és feltenné A NAGY kérdést. instant vágykeltő lenne. :)
de különben... nem a romantika. ezt minek bejelenteni? rángasson haza, és dugjon meg rendesen. ne jelentse be, az elveszi a dolog vonzerejét. de ha mindenáron mondani akarja, akkor a 2.
"Hazamegyünk és szétqrlak"
Jó ég ezt ilyen nagyon szegényekből nézem ki meg a rejtőzködő erőforrásoktól
Kb. az ilyen prosztó emberekből (nem tudom ki ez, de tipikus éhbéres melósnak tűnik)
Azt mondja hogy 1. krumpi 2. burgonya? Mert a kettő kb. ugyanaz.
Én is a hármassal értek egyet, ezek közül egyik sem igazán nagy dolog 5 év után. Bocs de nekem ezek a szavak nagyon furán és férfiatlanul hangzanának egy férfi szájából. "A lelket is kiszeretkezi". Aha, óvoda. Vagy valami gagyi romantikus film.
Bocs de én így látom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!