Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A két fiú közül melyik a szimpatikusabb?
1. Fehete haj, kék szem. 175 cm, 60 kg. Fehér bőr. Sportos.
2. Szőke haj, barna szem. 168 cm, 47 kg. Barnább bőr. Sportos.
Mindketten okosak, kedvesek, segítőkészek (ha valaki a belső iránt érdeklődne). Melyikük szimpatikusabb külsőre?
én csak mint férfi irom, de számomra egy ember külsőre az arcvonásaitól, a tekintetétől, a hajviseleti, szakállviseleti stilusától, öltözködési stilusától, és az idegenként is levehető viselkedési stilusától válik szimptikussá,vagy sem.
szerintem ird jobban körül őket, ha reális válaszokra vársz! :)
175 cm 60kg???? nem sovány az kicsit??
én 177 vagyok és 80 kg és egyáltalán nem vagyok nagy darab, izom terén is átlagos vagyok, kicsit furán néznék ki 20kg minuszzal
#4: Jó, megpróbálom :D
1: Vékony arcú, kócos tipikus deszkás haja van, nincs sok zsír rajta, inkább szálkás testalkatú, hófehér fogai vannak és tökéletes mosolya.
2. Kerek/ebb/ arcú, 1-2 cm hosszú haja van, ugyan nem izmos, de zsír sincs rajta, az tagadhatatlan, kicsit csálék a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!