Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A két fiú közül melyik a szimpatikusabb?
1. Fehete haj, kék szem. 175 cm, 60 kg. Fehér bőr. Sportos.
2. Szőke haj, barna szem. 168 cm, 47 kg. Barnább bőr. Sportos.
Mindketten okosak, kedvesek, segítőkészek (ha valaki a belső iránt érdeklődne). Melyikük szimpatikusabb külsőre?
Hm, szerintem más tipusú lányoknak fognak bejönni, más a referenciacsoportjuk.
Az első könnyebben tudna csajozni, de felszines lányokba is beleakadna, a második viszont könnyebben találna olyan mélyérzésű lányt, aki nem alfahimekre bukik.
kérdés, melyik srác mit szeretne.
Egyik se
Ugyanis nekem pont ez a gyengém tehát fekete hajhoz világító világos szem... Awww😍 viszont az egyes nekem nagyon magas...
A kettessel az a baj hogy szőke haj. Tehát nekem teljesen... Hogy mondjam...
Egyébként belsőre szimpatikus mindkettő... A külső anyira nem érdekel de ez most pont úgy jött ki mintha igen...
Na de ha mindenképp választani kell akkor a magasság még talán belefér így az 1-es
#5-ös vagyok, igaz az is nagyon kevés, habár ilyen kornál talán belefér, de vagy elkezd normálisan enni vagy majd menő akar lenni és veszi 20 ezerért a fehérjét
13-asnak üzenem hogy az a 175 egyáltalán nem magas, tényleg átlagos, sőt sztem picit átlag alatti is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!