Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen típusú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen típusú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy alkatilag, v gondolkodásmódjában, v a külseje alapján(hajszín, szemszín, bőrszín) kiknek lehetne "esélye" nálatok?

2016. okt. 4. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam úgy szokott lenni, hogy észreveszem a srécot, ha humoros, vidám, sokat nevet, sokat mosolyog, közvetelen, kedves, udvarias, törödő, aztán meg megfigyelem külsőlég, ahol egyszerűen nem tudok szempontot mondani, mert már mindenféle fiúk bejöttek nekem, alacsony, magas, telt, izmos, sovány, barna, szőke, de a kedvencem a zöld szem.
2016. okt. 4. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Külsőre: ne duci legyen, nem feltétlen sportos, olyan átlagos testalkat, hajszín nem különösen érdekel, szemszín kék, bőrszín inkább világosabb (mert nekem is az xD). Ezek persze nem azt jelentik hogy ha máshogy néz ki nem járnék vele semmiképp, ez csak ideál.

Fontos hogy ne a segg-mell méretet nézze, inkább a belsőt értékelje.

Hát ennyi lenne kb :D

14/L

2016. okt. 4. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolkodásmód: Okos ezért meg érti a dolgokat és elfogadja őket ebből adódóan veszekedés is elkerülhető ökölvívásra járjon,aztán lehessen vele mindenen nevetni. 185 cm legyen vékonyabb de azért nézzen ki valahogy. Szem barna haja barna bőre fehér. Na ez fullos. Jah hogy én vagyok :(
2016. okt. 4. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szeretem a humoros, kimagaslóan intelligens fiúkat. Érdekes módon nekem mindig az olyan fiúk jöttek be eddig, akik nem voltak népszerűek, és nem kaptak annyi figyelmet. Szeretem azokat, akik lekötnek, érdekesek, mások, mint a többiek. (Eddig művészlelkek, matekzsenik és kockák tetszettek.:D)

Mivel nagyon magas vagyok, nem hátrány, ha magas a fiú, de igazából az se zavar, ha alacsonyabb nálam. Tetszik a sápadt bőr és a sötét hajszín párosítás, és nem találom túlságosan vonzónak az kigyúrt izomagyakat, számomra szexi is tud lenni, ha van egy kis pocakja, vagy egy kicsit gyengébb és vékonyabb az illető.

2016. okt. 4. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, am nekem sem jönnek be az izomagyak. nekem eddig komolyzenével foglalkozó fiúk és focisták jöttek be:) sztem ez már így marad:)
2016. okt. 4. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak a külsőtulajdonságokat nézzük, se kék szem, sem szőke. A zöld szemet imádom. Ha nincs nálam 10 centivel alacsonyabb, akkor az sem számít. Vagy enyhén kockás has, vagy van rajta egy kis felesleg, de amolyan sportosan. (Inkább ez szokott tetszeni). A bőrszín mindegy. A nagyon fehér annyira nem szimpatikus, de ezek apróságok.

Belsőre: legyen illedelmes, lehessen vele hülyéskedni, én az átlag dolgokban nem vagyok komoly, és jó lenne ha ezt nem értené félre, legyen jó humora, legyen közvetlen (mondjuk sokszor a szerény is aranyos), ne legyen okoskodó, ne cigizzen (mondjuk ez mem tudom hova sorolható), ne kiabáljon, ne legyen könnyen felhergelhető.

Viszont az olyan apróságokat is szeretem, ha nagy a keze, lába, izmos a vádlija. (Ez engem különösen vonz 😂 )

2016. okt. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!