Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek kb. milyen magas és milyen súlyú pasik jönnek be?
Nekem nagyjából mindegy.
Ne legyen nálam vékonyabb, és ne legyen nagyon hájas kövér. De ebbe belefér, hogy vékony testalkatú és az is, hogy macisabb, van rajta pici felesleg. Csak a szélsőségek nem tetszenek.
Magasságra vagy velem egy magas,vagy magasabb. (184+)
Súly.. Nos, ez az,amit hiába mondok, mert izom is lehet,háj is lehet.. De ha muszáj akkor kb. 70-80 kg környéke.
Én: 184 cm,65 kg, 19 L
A súlyt azt newtonban mérik, a tömeget mérik kg-ban.
:D
Nálam magasabb vagy velem egymagas, a súlyt nem tudom, de a vékony fiúk tetszenek. 😊
16l /176cm, 60kg/
Hát nálam magasabb legyen mindenképpen. Azaz 165cm-nél legalább öt centivel magasabb. Súlyban meg mit tudom én. Az alkata legyen sportos és aztán ahhoz hogy hány kiló azt nekem oly mindegy :)
14/l
#1,
Szerintem te vagy az egyetlen lány, aki elfogadná a mackósabb pasikat. Minden tiszteletem a tiéd :D
A mai világban mindenkinek már csak a páwa népség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!