Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak tényleg csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg csak a vékony lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

162 cm vagyok és 57kg.

Nem vagyok kövér, de nagyon zavar hogy nem vagyok vékony és úgy érzem hogy senkinek nem jövök be. A testalkatom zavar marhára, a vastag combjaim leginkább..

Tényleg csak a vékony lányok jönnek be a fiúknak? Most megyek 9.be és félek, hogy senkinek nem fogok bejönni csak azért mert nem vagyok nádszál vékony.

14/L

2016. aug. 23. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valamelyik fiúnak igen, valamelyik fiúnak nem. Ízlés kérdése.
2016. aug. 23. 18:44
 2/15 anonim ***** válasza:
nem kell általánosítani! van akinek be jön van akinek nem
2016. aug. 23. 18:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kéne általánosítanom de mégis úgy érzem hogy nem jövök be senkinek sem.. és mindig azt gondolom h ez az alkatom miatt van.
2016. aug. 23. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Dehogy is nekem nem jönnek be a nádszál vékony lányok és szerintem neked ez a súly megfelelő a magaságodhoz ja és nekem bejönnél és szerintem még sok más fiúnak is ezen ne agodj 14/F
2016. aug. 23. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem pont jó a magasságodhoz a súlyod de ha zavar akkor sportolj valamit
2016. aug. 23. 18:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Eddzek rendszeresen(kardio) és futni is szoktam járni. Kicsit megnyugodtam :D Remélem lesz olyan akinek bejövök majd.
2016. aug. 23. 19:00
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Mivel én magas, vékony vagyok érdekesen néznék ki egy hozzád hasonló lánnyal, szóval személy szerint, nekem valóban csak a vékony lányok jönnek be, mivel én is vékony vagyok.
2016. aug. 23. 19:05
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ízlés kérdése:) Mindenféle testalkat lehet vonzó, annyi féle ember van. Arról nem is beszélve, hogy van akit jobban érdekel hogy milyen vagy mint hogy hány kiló;) Az a lényeg hogy egészséges legyél és elfogadd magad.
2016. aug. 23. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem sokkal szebb/vonzobb egy picit teltebb lany mint egy csontvekony anorexiashoz kozelallo tipusu.Persze ez is izlesek is pofonok kerdese.A lenyeg szerintem inkabb az ,hogy viszonylag aranyos legyel. ;)
2016. aug. 23. 19:13
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Dehogyis!!!

A noies, telt alkat regen a legszexibbnek szamitott, manapsag meg mar ciki? Jol nezunk ki. Szerintem borzaszto, mikor egy lanynak nem ernek ossze a combjai meg kiall a csipocsontja, brr...mint valami alultaplalt. Egy egeszseges zsirreteg minden emberen van, persze nem a 120 kilosokra gondolok. Rajtad max 3-4 kg a felesleg, ha nagyon zavar, MAXIMUM ennyit adj le.

Egyebkent nekem van egy osztalytarsnom, aki 159 cm es 61 kg. NAGYON szexi, igazi teltkarcsu alkat nagy mellekkel, szeles csipovel es bizony picit husis combokkal. De kb.minden ujjara akadna pasi, pedig nem r.banc, hanem egy termeszetesen szep es csinos lany, akinek a szep arca melle bombaalakja van.

2016. aug. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!