Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tényleg csak a vékony lányok jönnek be?
162 cm vagyok és 57kg.
Nem vagyok kövér, de nagyon zavar hogy nem vagyok vékony és úgy érzem hogy senkinek nem jövök be. A testalkatom zavar marhára, a vastag combjaim leginkább..
Tényleg csak a vékony lányok jönnek be a fiúknak? Most megyek 9.be és félek, hogy senkinek nem fogok bejönni csak azért mert nem vagyok nádszál vékony.
14/L
Dehogyis!!!
A noies, telt alkat regen a legszexibbnek szamitott, manapsag meg mar ciki? Jol nezunk ki. Szerintem borzaszto, mikor egy lanynak nem ernek ossze a combjai meg kiall a csipocsontja, brr...mint valami alultaplalt. Egy egeszseges zsirreteg minden emberen van, persze nem a 120 kilosokra gondolok. Rajtad max 3-4 kg a felesleg, ha nagyon zavar, MAXIMUM ennyit adj le.
Egyebkent nekem van egy osztalytarsnom, aki 159 cm es 61 kg. NAGYON szexi, igazi teltkarcsu alkat nagy mellekkel, szeles csipovel es bizony picit husis combokkal. De kb.minden ujjara akadna pasi, pedig nem r.banc, hanem egy termeszetesen szep es csinos lany, akinek a szep arca melle bombaalakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!