Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak tényleg csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg csak a vékony lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

162 cm vagyok és 57kg.

Nem vagyok kövér, de nagyon zavar hogy nem vagyok vékony és úgy érzem hogy senkinek nem jövök be. A testalkatom zavar marhára, a vastag combjaim leginkább..

Tényleg csak a vékony lányok jönnek be a fiúknak? Most megyek 9.be és félek, hogy senkinek nem fogok bejönni csak azért mert nem vagyok nádszál vékony.

14/L

2016. aug. 23. 18:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. aug. 23. 19:32
 12/15 Aluse válasza:

Sajnos ki kell ábrándítsalak. Ebben a korban a fiúk nem azt nézik, hogy mekkora rajtad a súlyfelesleg, hanem inkább arra kíváncsiak, hogy mennyire vagy a társaság közepe. Lehetsz duci, lehetsz csúnya, ha menő ruhákat veszel fel, és tonnányi sminket viselsz, akkor már kapós vagy. Pláne ha a viselkedésed se mondható jónak. Kifejtve: beszólogatsz a tanárnak, nem gondolsz a jövődre, mindenben benne vagy, mész bulizni - igen, 14 évesen - és kiröhögöd azokat, akiknek nem adatott meg a nagy figyelem akkor már mindenki téged akar.

Sajnos tapasztalat. A magam 159 centijével és 42 kilójával nádszálvékony vagyok - próbálok hízni, mindenem az evés, nem ezzel van a probléma - jól is nézek ki - már ha elmondhatom magamról. Nem vagyok az iskola fenegyereke, meghúzódok a három főből álló baráti körömben, olvasok, boldog vagyok és.. nem, egyetlen egy fiú se érdeklődik irántam. :'D Szóval.. nem a vékonyaké a világ.

2016. aug. 23. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Es nem is a 12-es altal leirtake. Ez csak a proli kornyekeken van igy, ahova a suttyok jarnak, akik csak egy lukat keresnek uritesre. En is azt hittem, hogy mindenki ilyen, de NEM! Elkerultem masik suliba, itt egy agyonsminkelt kis k..rva van az evfolyamban, ki is nezik rendesen. Szoval igenis vannak normalis fiuk, csak meg kell talalni oket!
2016. aug. 23. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Vagy átlag tetszik vagy a vékony de inkább a vékony, viszont veled sincs gond:D 17/f
2016. aug. 23. 21:58
 15/15 Domiking12 ***** válasza:

hát, nekem elléggé a véknyak tetszenek, bocsi... :/

pl ők életem szerelmei: [link]

2016. aug. 23. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!