Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok akiknek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akiknek a lányosabb fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
ÉS ha igen akkor mire értitek azt, hogy lányos?

2016. szept. 22. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
2016. szept. 22. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos manapság a "korosztályom" a felnyírt "zebrasörényes", "golyószorongatós" nacis undormányok után csorgatja a nyálát, úgyhogy igen, sok-sok lánynak bejön, ha a srác "csajosabb", mint ő maga... (én speciel sajna,vagy nem sajna, de hányok az ilyen fiútól, sorry) 17/l
2016. szept. 22. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
2. Én biztos ciki lennékfull fekete cuccba igaz :c?
2016. szept. 22. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Lanyok lehet..nok aligha. Szoval ne remenykedj te kis b*zi:)
2016. szept. 22. 19:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi de én nem az a szűknacis páwahajú nyomi vagyok :D
2016. szept. 22. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha kicsit lanyos az arca de amugy inkabb fius belul azzal nincs semmi baj. Akkor van gaz ha ez forditva van
2016. szept. 22. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy fiú nem akkor lesz lányos, ha pávás a haja meg mit tudjam én... az nem lányos, hanem undorító... Az átlagos lányoknak sem páva a haja...

Én arra értem, ha egy fiú lányos, ha mondjuk olyan az arca is, ugye, ahogy az egyik előttem lévő írta és igen ilyenek vannak. Szerintem nem baj, ha valaki ilyen, sőt még aranyos is lehet, de nekem sajnos ilyenhez még nem volt szerencsém... :(

Főleg, ha még kedves is az illető, akkor duplán lehet aranyos! :D

2016. szept. 22. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Tehát szokások.

Hát annak van több fajtája is. :)

Vannak a transzfesztita fiúk, akik ugye "lányok". Azok akik még a lányoknál is durvábbak. :) (Nem sértés!)

Ha pedig egy szimpla fiúról van szó akkor szerintem az lányos, ha könnyen zavarba jönnek, nem olyan nagy a szájuk, nem főnökösködnek. Ugye kedvesek, aranyosak.

Bár az is lehet, hogy csak egy álomvilágban élek és ilyen fiúk nem is léteznek. :D De mást nagyon nem tudok elképzelni lányos viselkedésnek.

Ha érdekli őket, hogy hogyan néznek ki, az még talán fontos, meg, hogy ne illetlenkedjenek... Például az én egyik osztálytársam imád undorító dolgokat csinálni... meg egy régebbi ismerősöm is, de az durván:D

Úgyhogy... más nem jut most eszembe.

2016. szept. 22. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
#1 aa ez fájt 😂😂
2016. szept. 22. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl bejönnek a lányos fiúk :D szerintem ez egyrészt aranyos, màsrészt bátor. Ilyen emberek között...

Na mindegy, szerintem cuki. c: nem is tudom mi számít lányosnak, de ha ízlésesen van megoldva a dolog, akkor az elég sok lánynak bejön, hidd el nekem... c;

2016. okt. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!