Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jönnek be nektek a vidám, határozott, magabiztos, normákat átlépő, határaikat feszegető fiúk?
Úgy értem, akiknek teljes mértékben a saját kezükben van az életük, és nem függnek másoktól, és azért akarnak maguk mellé nőt, hogy annak is a legjobbat adják. Illetve mindig fejlődni szeretnének az életben, szeretik a problémákat megoldani, sajátjaikat, illetve a szeretteikét(ha nem utasítják el), viszont gyakran szeretnek kikapcsolni, és elhülyéskedni az adott lánnyal, poénkodni, komolytalankodni.:)
Nem feltétlen tartom magam ilyennek, de közel érzem magam hozzá, és abban biztos vagyok, hogy efelé tartok, illetve hogy mélyen belül ilyen vagyok.:) Tehát nem érzem magam senki fölött sem, de senki alatt sem, lehet az világsztár is:)
Előre is köszi a válaszokat;)
Én istent se tartom többre mint magamat xD, de én is ilyesmi vagyok és nekem sincs senkim. :c
17/F
Én személy szerint nagyon szeretnék ilyem fiút magam mellé, mondhatjuk úgyis, hogy ez az "ideálom", már ami a belsőt illeti.
Csak ehhez először a saját gondjaimon kell átlendülnöm, és magam mögött hagyni ezt az önsanyargató, önbizalomhiányos hozzáállásom.
Bár a gond az, hogy a magabiztosabb lányok sajnos nem egy pasi ágyában fordulnak meg (tiszteletem a kivételnek, hiszen kivétel mindig akad!), de biztosan találsz majd valakit, aki hozzád hasonlóan gondolkodik. :D
#2-es de neked legalább van normális énképed(mondjuk elfogadni nehezen tudod ahogy látom, de mindenki így kezdi aki átmegy ezeken:D), te tudod hogy milyen vagy, és nem veszel fel ilyen olyan arcokat, nem mutatod ki magad másnak, mint ami vagy:D Ez jó ez az első lépés:D Második hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy:D A hibákkal együtt, amiket leírtál, és amikkel sanyargatni szoktad magad:) Ha elfogadod őket, nem fognak többé zavarni.
A magabiztos lányok szerintem nem fordulnak meg 100 pasi ágyában, mert nincs szükségük rá:D Azok akik magabiztosnak tűnnek, mert azt próbálják mutatni, de nem azok, na az olyan lányok fordulnak meg mindenhol:D Csak azért, hogy kitöltsék a bennük lévő űrt. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!