Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
Van egy nálam három évvel idősebb fiú,aki nagyon bejön nekem.
5 és fél éves korom óta ismerem,elsőre tökre belezúgtam.
Az húgom volt óvónőjének a fia.
Utána jártunk közösen táborba.Ott tök sokat beszélgettünk,nagyon kedves volt velem stb
Miután a húgom elballagot (4 éve) nem találkoztunk.
Külön suliba járunk.
Most hétfőnként a húgom gitárórája az ő sulijában van és mimden hétfőn találkozunk.
Nem nagyon szoktunk beszélgetni.
Facebookon visszajelölt ismerősnek (pedig négy évvel korábban találkoztunk legutóbb) sőt az egyik képem amin én vagyok like-olta.
Szerintetek ez jelent valamit?
Van esély arra hogy összejöjjünk?
Légyszi normális válaszokat írjatok!
Köszi a segítséget!
13/l
Mondtam,hogy NORMÁLIS választ kérek!!!
Amúgy miért?
Ez rohadtul nem korfüggő,ha tetszik valaki nem tudsz ellene mit tenni
Látszik hogy soha nem voltál még szerelmes...
De, voltam kislany, mert 41 eves vagyok;)) Pont van egy 13 eves lanyom is.
Fenntartom, koran kezded.
6-os válaszoló:
Már miért ne lehetnék fent a Facebookon?
13 éves kortól lehet és annyi vagyok,de persze megértem egyszerűbb kötöszködni,mint olvasni
Egyébként miért ne tudnám mi az a szerelem?
13 éves vagyok,nem hülye.
És mint mondtam NORMÁLIS választ várok,nem kötöszködést
(egy előző hozzászóló vagyok)
Ezt most nem kötözködésnek szánom, csak tapasztalatból, építő jelleggel mondom: 13 évesen én is azt hittem, tudom mi a szerelem, és hogy halálosan szerelmes vagyok ebbe meg abba, aztán itt vagyok most, sok évvel később, és most érzem először igazán azt, hogy szerelmes vagyok. Persze attól még tetszhet valaki, járhatsz is vele, de ritka, hogy az rendes kapcsolatnak mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!