15 éves vgayok 186-187 cm mennyi esélyem van hogy még növök? és ha van mégis mennyit?
Fogalmam sincs igazából, hogy még fogsz-e nőni, ez csupa genetika. Van aki 18-20 éves koráig folyamatosan nő és addigra éri el a végleges magasságát, van aki csupán 1 nyár alatt akkorát nyúlik, hogy megáll a növekedésben. Egy 15 évesnek szerintem viszont rettentő sok ez a magasság, legalább is az átlag ebben a korban szerintem 170 körül van.
Úgyhogy az én véleményem, hogy te már kinőtted magad, de ettől függetlenül lehetsz még magasabb, de nem sokkal.
Anyám 170 cm
Mamám 160 cm
Papám 165 cm
(anyám részéről)
Apám 196 cm
Mamám 165 cm
Papám 170 cm
Dédpapám 180cm
(apám részéről)
gondolom fiú vagy, így esélyes, hogy növögetsz még valamennyit, bár lányok is nőnek még olyankor.
Nézd szép magas leszel, nem baj az, tuti látsz a moziban :)
Viccet félretéve ne okozzon gondot, a lányok szeretik a magas fiúkat.
Nézd anyukád sem alacsony mert 170 azért nőben nem számít alacsonyak, apukád meg pláne magas. Szóval jó magas fiú leszel.
Ne aggódj, semmi gond nem lesz a magasságoddal, könnyen találsz magad mellé szép magas lányt, aki tűsarkút is nyugodtan felvehet melletted.
Amúgy tuti fogsz még nőni!!!! Apukád magasságát tuti eléred majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!