Mégis van esélyem a babára?
Csatlakozom az elöttem szolohoz.
Holnap sztem csinálhatsz egy tesztet.1 probát megér.
Lehet, hogy megis belefutottatok.
Ha nem jon meg, akkor varj 3-4 napot. Mondjuk csinalj szerdan meg egy tesztet.
Szurkolok!
Viszont ha megsem lenne most sem baba, akkor fogajd el tolem egy tanacsot es probaljatok ki meg a kovetkezo ciklus soran.
Vegyel ovulacios tesztet!
En ezt az egyszeru, olcso fajtat hasznaltam: [link]
Ez a het darab eleg is lenne neked.
28 napos ciklusaim vannak, en a mensi elso napjatol szamitott 10. napon teszteltem, majd a 12. napon, majd utana minden nap, amig pozitiv nem lett a teszt. Osszesen 7 darab tesztet hasznaltam el, abban a honapban meg is fogant a babank, tehat mindenkeppen megerte.
A lenyege, ha eddig nem olvastal volna utana, hogy kimutatja az lh-hormont, az lh hormon peteeres elott termelodik intenziven.
Az ovulacios tesztet ugyanugy vizelettel kell elvegezni, ahogyan a terhessegi tesztet, ugy is nez ki, a ket csikos jelenti a pozitivat, viszont nem reggeli vizeletbol jo, hanem delutanibol, meg jobb a keso delutanibol 5 ora korul, mert az lh hormon elvileg napkozben termelodik. Jah, es nem art elotte tartogatni kicsit a vizeletet es nem inni tul sokat.
A lenyeg, hogyha pozitiv a teszt (altalaban ket egymast koveto napon pozitiv, de van, hogy csak egy napig), akkor az azt koveto elso negativ napon lesz a peteeres. Ha pozitiv lesz a teszt, akkor egymasnak kell esni es lehetoseg szerint az azt koveto 3-4 napban minden nap szeretkezzetek.
Igy azert jelentosen megno az esely arra, hogy meg is fogan a baboca, nem olyan gorcsos dolog az lh-teszteles, mint a homerozes.
Mi a masodik babat tervezve probaltuk ki, az elso baba nem fogant meg gyorsan, a masodiknal gondoltam, hogy ezt kiprobalom es elso honapban teherbe is esetem.
Jah, ha rendelsz ilyet, akkor jobb talan, ha olyan eladotol rendelsz, aki arul terhessegi tesztet is, abbol is vettem par darabot, mert a postakoltseg ugyanannyi volt, mintha csak az ovutesztet vettem volna.
Sok sikert!
Ha esetleg kiprobalod, akkor ird meg, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!