Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis van esélyem a babára?

Mégis van esélyem a babára?

Figyelt kérdés
November 29-én jött meg. December17-én voltunk együtt védekezés nélkül, és holnapra nem várom. Valószínű lekéstük a pé-t, legalább is azt gondoltam. Most mégsincs semmi jele a mensinek. Pedig ilyenkor már fáj mindenem. Lehet, hogy a pé eltolódott? Lehet, hogy pont jókor voltunk együtt? Van ilyen?
2010. dec. 26. 15:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
A peteérés sok nőnél nem akkor van, ahogy a nagy könyvben meg van írva, igazából bármikor előfordulhat a ciklus során. Közel sem biztos, hogy lekéstétek. Holnap tesztelj, szorítok
2010. dec. 26. 15:50
 2/23 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elöttem szolohoz.

Holnap sztem csinálhatsz egy tesztet.1 probát megér.

2010. dec. 26. 15:51
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem lenne még korai a teszt?
2010. dec. 26. 16:01
 4/23 anonim ***** válasza:
Hát ha csak 17-én voltatok együtt, az holnap még csak 10 napja lesz, így holnap még korai. Szilveszter körül csinálj tesztet. Addigra megjön ha akar, ha nem jön meg akkor meg kimutatja.
2010. dec. 26. 16:09
 5/23 A kérdező kommentje:
Milyen szép is lenne szilveszter éjszaka apócának bejelenteni :-) Már több mint egy éve próbálkozunk, és már azt mondtam, hogy nem is érdekel, csak a munkára koncentrálok. Egy kis városban lakunk, ahol a gyógyszertárban csak gabriel teszt van. Eddig azt használtam, de ahhoz, hogy többször is meg tudjam nézni az túl drága. Rossman és dm csak 30 km van tőlünk. Van itt herbária ott nem lehet kapni? Olyan kéne amiben 2-3 db is van.
2010. dec. 26. 16:19
 6/23 anonim ***** válasza:
www.vatera.hu Annyit veszel kb.80.-ért amennyire szükséged van és szerintem megbízható,nekem bejött!
2010. dec. 26. 17:07
 7/23 anonim ***** válasza:
Igen, ha neted van mindened van. Több helyről is rendelhetsz sokkal olcsóbban, mintha gyógyszertárban vennéd.
2010. dec. 26. 17:19
 8/23 anonim ***** válasza:
Vaterrárol rendelj,ott van 10-es erösségü is.Én is onnan rendeltem most.
2010. dec. 26. 17:22
 9/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megis belefutottatok.

Ha nem jon meg, akkor varj 3-4 napot. Mondjuk csinalj szerdan meg egy tesztet.

Szurkolok!

Viszont ha megsem lenne most sem baba, akkor fogajd el tolem egy tanacsot es probaljatok ki meg a kovetkezo ciklus soran.

Vegyel ovulacios tesztet!

En ezt az egyszeru, olcso fajtat hasznaltam: [link]

Ez a het darab eleg is lenne neked.

28 napos ciklusaim vannak, en a mensi elso napjatol szamitott 10. napon teszteltem, majd a 12. napon, majd utana minden nap, amig pozitiv nem lett a teszt. Osszesen 7 darab tesztet hasznaltam el, abban a honapban meg is fogant a babank, tehat mindenkeppen megerte.

A lenyege, ha eddig nem olvastal volna utana, hogy kimutatja az lh-hormont, az lh hormon peteeres elott termelodik intenziven.

Az ovulacios tesztet ugyanugy vizelettel kell elvegezni, ahogyan a terhessegi tesztet, ugy is nez ki, a ket csikos jelenti a pozitivat, viszont nem reggeli vizeletbol jo, hanem delutanibol, meg jobb a keso delutanibol 5 ora korul, mert az lh hormon elvileg napkozben termelodik. Jah, es nem art elotte tartogatni kicsit a vizeletet es nem inni tul sokat.

A lenyeg, hogyha pozitiv a teszt (altalaban ket egymast koveto napon pozitiv, de van, hogy csak egy napig), akkor az azt koveto elso negativ napon lesz a peteeres. Ha pozitiv lesz a teszt, akkor egymasnak kell esni es lehetoseg szerint az azt koveto 3-4 napban minden nap szeretkezzetek.

Igy azert jelentosen megno az esely arra, hogy meg is fogan a baboca, nem olyan gorcsos dolog az lh-teszteles, mint a homerozes.

Mi a masodik babat tervezve probaltuk ki, az elso baba nem fogant meg gyorsan, a masodiknal gondoltam, hogy ezt kiprobalom es elso honapban teherbe is esetem.

Jah, ha rendelsz ilyet, akkor jobb talan, ha olyan eladotol rendelsz, aki arul terhessegi tesztet is, abbol is vettem par darabot, mert a postakoltseg ugyanannyi volt, mintha csak az ovutesztet vettem volna.

Sok sikert!

Ha esetleg kiprobalod, akkor ird meg, hogy mi lett!

2010. dec. 26. 22:15
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes infót, tényleg nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Nézelődtem a vaterán, és tényleg nagyon olcsón lehet venni teszteket (65 ft a 900 ft-hoz képest nem semmi...). Rendeltem is 5 gabriell ovu tesztet és 10 Wondfo hcg tesztet. Nem hallottam még róla, remélem ok lesz vele minden. Egyébként tegnap estétől már nagyon-nagyon érzékenyek a mellbimbóim és a mellem is oldalt. Szerintem ebből mensi lesz... :-(
2010. dec. 27. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!